Celeb

Ben Affleck élénk kapcsolatot ápol exeivel

Bors

Létrehozva: 2012.10.12.

A hollywoodi híresség, aki egyben boldog családapa és férj nemrégiben elárulta, egyik volt barátnőjével sem veszett össze végleg. Meglepő, de még a gimnáziumi szerelme életét is nyomon követi. Persze nem tudjuk, felesége, mit szól hozzá.

A színész a Hollywood Reporter címlapján pózolt legutóbb és a vele készített interjúban elárulta, szinte az összes exbarátnőjével jóban van. Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow sőt még gimis barátnője, Cheyenne Rothman sem panaszkodhat rá ilyen téren.

„Tisztelem és nagyon örülök a sikereinek, akkor is gratuláltam neki, amikor megkapta az American Idol zsűrizési lehetőségét” - mesélte például Jennifer Lopezről. Nem sokkal azután, hogy szakítottak, új szerelme Jennifer Garner színésznő lett.

Hét éve házasodtak össze, jelenleg három gyermekkel büszkélkedhetnek. De vajon miért Garner lett az igazi? „Őszintén kedves és ártatlan. Soha egy légynek sem tudna ártani. Nem az a versengő típus, nem akarja elnyomni a másikat” - árulta el a színész, aki számára ezek a jellemvonások a legvonzóbbak feleségében és tisztában van vele, milyen mázlista.  

A rendezőként nemrégiben debütált Ben Affleck Argo c. filmje és tervei szerint még rengeteg híres színésszel szeretne majd együttdolgozni még a jövőben. Többek között Christian Bale, Leonardo DiCaprio és George Clooney is szerepel a kívánságlistán. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek