Celeb

Xantus Barbara és Szurdi újra együtt

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2012.09.13.

Különváltak, mégis egyre többet látni együtt Szurdi Miklóst és Xantus Barbarát. A páros gőz - erővel dolgozik az első közös filmén, amelyben ők a főszereplők és magukat alakítják.

Húszévnyi házasság után döntött úgy a színész–rendező páros, hogy külön utakon folytatja. Az idén februárban kiszivárgott hír sokkolta a rajongóikat, hiszen úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van közöttük. A válás hivatalos elindítása óta azonban több időt töltenek kettesben, mint annak előtte. Az elmúlt napokban például többször látták őket a főváros legkellemesebb, Duna-parti kerületében kisebb kávézókban, sőt együtt vásárolgatni a sarki fűszeresnél. Mint a Bors megtudta, egy új közös munka miatt időznek ennyit együtt.

– Egy kisjátékfilm ötletével kereste meg Miklóst a filmszövetség – kezdi Barbara. – Ekkor merült fel az ötlet, hogy egy olyan házaspárról szóljon a történet, akiknek – mint mindenki másnak – rengeteg problémával kell szembesülniük, és akik fáradhatatlanul keresik a megoldásokat. Vagyis rólunk. Miklós írja a forgatókönyvet, és ő játssza a hatvanas családapát is, én pedig a feleséget alakítom. Ezért látnak minket olyan sokszor együtt – teszi hozzá nevetve.

– Azon a környéken lakik mindenki, az édesanyám is, ott szoktuk megbeszélni a közös munka részleteit. Nem szeretném, ha többet gondolnának a kapcsolatunkba, mint ami valójában van. Jó volt a viszonyunk Miklóssal, és a válás után is így maradt. Szeretetben és tiszteletben éltünk egymás mellett, mindennél jobban szeretjük a gyermekeinket és nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Munkakapcsolatban vagyunk, nem mint férfi és nő találkozgatunk reggelenként.

A színésznő azt is elárulta, hogy a hamarosan elkészülő filmet először külföldön mutatják be, itthon csak utána lesz látható.

– Magyar Filmszemle, mint olyan, nem létezik, ezért Cannes-ban mutatkozunk be, de nagyon bízunk benne, hogy a hazai bemutatón is tetszik majd – tette hozzá a színésznő, aki Szurdi Miklóssal együtt izgalmas hónapok előtt áll, hiszen a forgatások alatt újra át kell élniük házasságuk legfájdalmasabb pillanatait, harcait, amelyek végül a váláshoz vezettek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek