Celeb

VV Annamari: nem vagyok prosti!

Bors

2012. szeptember 27. csütörtök 18:00

VV Vera, Szandika, VV Zsuzsi, BB Évi és még sorolhatnánk azt a sok valóságshow-hőst, aki a tévés szereplése előtt vagy után a testéből próbált megélni. VV Annamarit nem kell bántani, csak azt tette, amit azok a kollégái, akiknek nem jött össze a celebes ipar.

VV Vera az egyik legszerencsétlenebb ebben a csapatban. Ő egy pornócastingon vett részt, amelyről még villaléte alatt rántották le a leplet, odabent ugyanis ő volt a Szűz Mária. Kiesett pályatársai gyűlölték is érte, mert csak adta a szüzet, közben pedig rekordokat döntött a filmjének eladása. Miután befejezte a játékot, kutyakozmetikusnak állt és boldogabb mint valaha. Kutyusa is van.

A valóságshow-k első és soha el nem felejthető Z- listás celebje BB Évi volt, akinek lejtmenetét mindenki úgy vágta annak idején, mint a Gyurcsány, takarodj!-t az összes 2006-ban hazánkba látogató turista. Párkányi összeomlásának egyik jele volt, hogy testét a kaposvári kocsmákban egy felesért adta, majd egy hajléktalan férfinek szült gyereket. A terhességére nem nagyon emlékezett, de ez már a múlt, ő állítólag észhez tért, civil életét él, és mostanában semmi különöset nem látni rajta.

Hosszú, nagyon hosszú lenne a lista

VV Szandi a show-ba kerülés előtt két hétig árulta a testét a rákospalotai szemétégető előtt, de állítólag észbekapott, és azt gondolta, ebben a karmában ez nem jó szakma. Kitörési lehetőségként jelentkezett is a ValóVilágba, majd miután kiesett, ismét terpeszteni kezdett, de csak úgy illegette magát a színpadon, aktust már nem vállalt. Idén márciusban elhatározta: az Erotika Expón lép fel utoljára, tisztes családanya lesz inkább, mert jobban áll neki az igazi szerelem, mint az éjszaka.

VV Zsuzsi viszonylag korán kezdett az éjszakában, első szépségversenye után go-go táncosnak állt, de mint mondta, csak megkísértette a prostitúció szele, valójában sosem volt „kurva”. A ValóVilág előtt a színpadon párszor megforgatta magában a vibrátort, de semmi „komolyat” nem vállalt. Miután erőszakosan viselkedett a show-ban, lapátra került, majd VV Szandikával együtt igyekezett boldogulni az erotikával túlfűtött éjszakában. Állítólag az volt az eredeti terve, hogy zumbaoktató lesz, egyelőre nem jött össze, ez van.

VV Anikó volt az első és egyetlen magyar valóságshow-szereplő, aki azt gondolta, érdemes könyvet írni egy olyan életéről, amelyben Dubaj is kiemelt szerepet kap. Molnár Anikó azt állította, csak úszkált egy medencében az arab sejkek előtt, és mivel ezt meztelenül tette, megalázónak érezte, és többet nem is ment az arab világba. Fizetést ugyan kapott érte, meg oda-vissza jegyet, de ennek ellenére keserű maradt a manna. Az erotikus show-k az ő életében is kiemelt szerepet kaptak, de most már csak mellbimbókkal bíbelődik, és ez így rendjén is van, hiszen erre tanította Amerika.

Az Éden Hotel egyik legbotrányosabb eleme Éden Szandra volt, aki a show-ban ismerte el pályatársainak, hogy ő bizony drága lány volt, nagyon drága, és még mindig az. Hogy valóban escortozott-e vagy csak fel akart vágni vele, nem tudni, egy biztos, bátran lovagolta meg Éden Krisztiánt a kamerák barátságos társaságában.

A VV utolsó szériájában még VV Veronikát, Dyát és Annamarit is érte olyan vád, hogy a testéből élt valamelyik korszakában. VV Annamariról még felvétel is készült, amit az érintett ennek ellenére tagad. Csak hasonmásának testét lehet szeretni 15 ezerért, legalábbis a Blikknek ezt állította. 

A valósághősnő a Fókuszban kijelentette, jogi segítséget kér és pereni fog. Elmondása szerint a felröppent hír miatt az összomlás szélére került, hiszen egyetlen nap leforgása alatt elvesztette szerelmét, aki a cikk megjelnése után szakított vele, és telemarkatinges munkahelyén is felmondtak neki.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16472029_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámai bejelentést tettek az oroszok, ez Ukrajna végét jelentheti

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16471813_auto_resized.png
metropol.hu

Esztergomi robbantás, megszólalt az elhunyt kommandós családja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16471775_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Bródy ingerülten, páros lábbal szállt bele Orbánékba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16471922_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ki fogsz akadni, milyen nevet akart adni az anya a gyermekének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16472095_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Szoboszlaival a fedélzeten hajt az újabb győzelemért a Klopp-csapat! Liverpool – West Ham United 2-1 ÉLŐ KÖZVETÍTÉS!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/19936_resized.jpg?avcount=1695577513
origo.hu

Előkerült pár meztelen fotó az ágyban hempergő Christina Aguileráról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16471828_auto_resized.jpg
travelo.hu

A Városliget egyik legfurcsább és legérdekesebb épülete végre megújult

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/19945_resized.jpg?avcount=1695577513
mandiner.hu

Előkerült egy felvétel a fiatalkori pingpongozó Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/19790_resized.jpg?avcount=1695577513
she.life.hu

Miért velem hozatja el a főnököm a ruháit a tisztítóból?(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16469558_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Esztergomi robbantás: most már világos, pontosan mi történt - Videó!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/19822_resized.jpg?avcount=1695577513
life.hu

Folyton fáradt vagy? A depresszió egyik tünete is lehet(x)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/09/RW0lXlMCVIGUPoJVWV8pKN1h8ta9SepCU_J-byTOigQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RiOTU1NTNmYWQ3NjRjZDhiMDc1ZDhhMzUzMTUwMjIw.jpg
HARAG

Sokat, nagyon sokat kockáztat Tóth Gabi új párja

https://cdn.borsonline.hu/2023/09/YoZiK_vWnIDMmPeC8RJeg6895GPWTBJucjGDMQWLRO0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y1YWQ5ODM2OGQwODQ2MDdiMzE2M2Y0MWM3ZWM1MWVk.jpg
Hagyaték

Kiszivárgott az elhunyt legenda végrendelete: nem a gyerekeire hagyta a 216 millió forintnyi vagyont