Celeb

Szinetár Dóra mindent visz

A. T.

Létrehozva: 2012.09.19.

Megnyugodhatnak, akik aggódtak Szinetár Dóra karrierjéért. A színésznő főszerepek sorát kapta meg, mióta elszakadt az Operettszínháztól.

Szinetár Dóra újabb főszerepet kapott. A jelek szerint a színésznőnek igencsak jót tett, hogy szakított az Operettszínházzal és férjével, Bereczki Zoltánnal. Dóri egymás után kapja az olyan szerepeket, amelyekben eddig ismeretlen oldalát mutathatja meg a közönségnek, miközben lelkes tömeg fogadja a duett-fellépéseken is.

A színésznő először a Spirit Kamaraszínház A mizantróp című darabjában állt a közönség elé, ahol a hiteles drámai alakításon túl szerelemre lobbant kollégája, Makranczi Zalán iránt is.

A fergeteges siker után alig pár héttel pedig már a Chicago miskolci premierjére készül, ahol Roxie Hartként áll majd színpadra. A tengerentúlon ezért az alakításáért kapott Oscar-díjat Catherine Zeta- Jones. Hogy Dóri milyen alakítást nyújt, azt nem tudhatjuk, de azt igen, hogy nagy szériája itt nem ér véget: a bemutató után újabb főszerep várja, ezúttal is egy zenés, táncos produkcióban.

– Novemberben kezdjük el próbálni az Edit és Marlene című darabot, amiben Szinetár Dóra Marlene-t, én pedig Editet alakítom majd. A bemutató februárban lesz – árulta el lapunknak Horváth Lili színésznő.

Szerettük volna megtudni Szinetár Dórától, hogyan készül az előtte álló premierekre, és hogy idén vállal-e még több szerepet, de menedzserén keresztül tudatta, hogy nem kíván lapunknak nyilatkozni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek