Celeb

Rékasi Károly magányos a születésnapján

O. Zs.

Létrehozva: 2012.09.25.

Rékasi Károly nincs kibékülve a születésnapjával, ezért ünneplés helyett évek óta önkéntes száműzetésbe vonul. A jeles napon inkább körbebiciklizi a Balatont.

Rékasi Károly ma tölti be az ötvenedik életévét, de nem ragaszkodik az ünnepléshez, sőt mindenkitől azt kéri, hogy ne köszöntse fel. A Barátok közt sztárja negyvenévesen döntött úgy, számára már nem öröm, hogy minden évben eggyel kevesebb van hátra az életéből. A színész ezért inkább magányosan tölti a napot.

– Ilyenkor inkább körbebiciklizem a Balatont. Nem előzi meg olyan alapos és komoly felkészülés, csak egy kicsi, hogy ne sérüljek meg. Ilyenkor aztán nemcsak rosszkedvem van, hanem tényleg fáj is az a kétszáztíz kilométer – árulta el Rékasi, akinek nem csupán az izmait, de a tűrőképességét is jócskán próbára teszi a születésnapi hagyomány.

– Reggel korán elindulok. Két óra bringázást negyedóra szünet követ, amikor eszem és iszom valamit, aztán újabb két óra tekerés, majd ismét pihenő. A holtpont az első pillanattól kezdve megvan, már az indulás első méterei után megfogalmazódik bennem, hogy „te nagy hülye vagy, Rékasi”. Délutánra, amikorra végzek a bringatúrával, tényleg kellőképpen utálom az éppen aktuális születésnapomat – mesélte a kétgyermekes édesapa, aki egyfajta belső meditációként, számvetésként éli meg a tízórás biciklitúrát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek