Celeb

Mónika beolvasott Hajdúnak

Bors

Létrehozva: 2012.09.29.

Erdélyi Mónika nem felejti el Hajdú Péternek, hogy egy éve megalázó helyzetbe hozta. Bár a Frizbi vendégeként megpróbált uralkodni ellenérzésén, végül szembesítette a műsorvezetőt keserűségével.

„Jelen pillanatban Mónika láthatóan túlsúlyproblémával küzd. Szerintem a mostani alkatával nem képernyőképes. Sokkal csinosabb lenne, ha ledobna magáról pár kilót, arról nem is beszélve, hogy a televízió öt-tíz kilót kövérít mindenkin. Mielőtt a TV2-höz szerződtem, én is elég kemény fogyókúrán estem át, hogy ne tűnjek kövérnek a képernyőn” – nyilatkozta Hajdú Péter alig egy éve Erdélyi Mónikáról, aki a producer által gyártott ÖsszeEsküvők című párkeresőshow műsorvezetői castingján tűnt fel.

Néhány héttel később bejelentették: Peller Marianné a munka. Kiderült, az RTL Klub egykori sztárját csak reklámfogásként használták. Ezt követően Hajdú még azt is elárulta a sajtónak: Erdélyi Mónika törölte az ismerősei közül a közösségi portálon. – Nyilván megpróbálom kiheverni ezt a traumát, bár amikor észleltem az esetet, akkor a sírás fojtogatott – ironizált Hajdú akkor, újabb oldalvágással sebezve meg a földön fekvő Mónikát.

Ilyen előzmények után nem meglepő, hogy a kibeszélőshow-k hazai királynője vonakodva ment el a Frizbibe.– Joshi Bharatnak kellett őt felhívnia és megnyugtatnia, hogy nem lesz semmi gond, mindenkinek csak hasznára lehet ez a beszélgetés – súgta meg a Borsnak a csatorna egyik alkalmazottja. Hozzátette: bár egyik fél sem szerette volna felmelegíteni a konfliktust, a terveket alaposan felülírták az indulatok.

A beszélgetés során már az is feltűnt, hogy Mónikához jóval ritkábban fordul Hajdú, így a feszültség egyre nőtt közöttük, míg végül kitört.

– Téged könnyebb kihozni a sodrodból, nem? – fordult Hajdú Mónikához, akiből automatikusan kitört a válasz. 

– Merthogy? Te hoztál már ki? Nem is egyszer – reagált határozottan Mónika. – Mivel most a TV2 keresett meg, és nem te, így nem gondoltam, hogy átverésről van szó – magyarázta Hajdúnak, akinek nem akaródzott Mónika szemébe nézni.

– Nekem nem volt közöm a műsorvezető-válogatáshoz, a TV2 hatásköre volt a döntés – mentegetőzött a producer.

A Mónika testsúlyára tett korábbi kritikáját Hajdú kénytelen volt felülbírálni, mert a műsorvezetőnő jó pár kilótól megszabadult azóta, és bomba formában van.
Később Mónika már sokkal higgadtabban nyilatkozott a Borsnak.

– Nem volt ez akkora feszültség és probléma, mint ahogyan felfújták. Egy csatornánál vagyunk, össze kell tartanunk, és ez a legfontosabb a jövőre nézve – mondta.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek