Celeb

Mónika 15 kilóval könnyebben kezd a TV2-n - fotó

Létrehozva: 2012.09.14.

Az RTL Klub egykori arca két éve él civilként. Bár Erdélyi Mónika korábban szinte mindennap képernyőn volt, hamar megszokta a reflektorfény hiányát.

Amikor megcsörrent a telefonja, és a FEM3 munkát ajánlott neki, már letett arról, hogy valaha visszatér. A feltűnően vékony műsorvezetőnő boldogan mesélt az új kihívásokról.

– Az elmúlt időszakban nem hiányzott a tévézés – mondta a TV2 sajtótájékoztatóján. – Úgy gondoltam, ha soha többé nem jön felkérés, akkor is csak hálás lehetek a sorsnak, hiszen tíz csodás évet töltöttem a stúdióban. Ezt a közeget nagyon szeretem, mégis azt hittem, megleszek nélküle. Aztán felhívtak azzal, hogy a FEM3 csatornán Joshival közösen vezessünk egy talkshow-t. Azonnal igent mondtam.

Mónikától azt is megtudtuk, hogyan sikerült lefogynia.  – Tizenöt kilótól szabadultam meg az elmúlt hónapokban, de a tökéletestől még mindig messze vagyok – mondta nevetve.

– A diétám lényege, hogy a vércukorszintem állandóan alacsonyan tartom. Kerülöm a cukrot, a tésztát, a krumplit, a rizst és a kenyeret, és egy nap legalább ötször eszem, főleg húst, vagyis nem koplalok. A szekrényem tele van szebbnél szebb ruhákkal, amikbe nem belepréselni szeretném magam, ezért még legalább egy ruhaméretet akarok fogyni, körülbelül négy kilót. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek