Celeb

Megcsalja a barátnőjét a Hoolingans dobosa

A. T.

2012. szeptember 28. péntek 09:45

Híresek, gazdagok és imádják a szexet. Intim pillanataik piszkos részleteit pedig előszeretettel fecsegik ki. A Hooligans dobosa, Kiss Endi szerint bonyolult kérdés, ki a jó szerető.

Kiss Endit, a hazai rock egyik ­fenegyerekét háromszoros apukaként is imádják a nők. Ô pedig a gyengébbik nem nagy hódolójaként élvezi, hogy szebbnél szebb nők hevernek a lábai előtt. Párja, ­lányainak édesanyja elfogadta a zenész kicsapongásait, hisz okos asszony lévén tisztában van azzal, hogy a legtöbb férfi olykor félrelép. Vajon mit tudhat a százhetvenkét centi magas, vékony testalkatú, agyontetovált Endi, ami oly ellenállhatatlanná teszi?

– Tisztában vagyok önmagammal és az adottságaimmal. A legtöbb ismert emberhez, így hozzám is pont az ismertség miatt jönnek oda a koncertek után – vallotta be Endi. – Nagy a kísértés, és soha nem tagadtam, hogy a testi hûség nem az erősségem.

A rocker csak a színpadon vad és féktelen, a magánéletben szerény, közvetlen férfi hírében áll, aki elutasítja a nagyképûség minden formáját. Talán ezen tulajdonsága az, amivel megérinti a lányok lelkét. Önmagát egyébként a „nem jó pasi” kategóriába sorolja. Széltében és hosszában tíz centivel növelné testét, hogy elégedettebben szemlélhesse tükörképét, de a hódításai során szerzett trófeákra így sem panaszkodhat.

Szerinte a nő arca a legfontosabb. Ha az nem szép és vonzó, akkor lehet bármilyen bomba teste, nincs esélye nála. A következő megmérettetési pont a fenék, ami Endi gyengéje. Csak ezután következik a mellmustra.

A helyzet azonban nem ilyen egyszerû, mert mindezek mellett vékonynak, magasságban hozzá passzolónak, ha lehet, barna hajúnak (szőke és fekete hajszín sem kizáró ok) kell lennie a hölgynek. És persze szükség van még erős kisugárzásra és intelligenciára, ami kardinális kérdés a vad rockernél.

– Sok egyéjszakás és többéjszakás kalandom volt. Szerencsés szerelmi életet tudhatok a hátam mögött, gyönyörû és főleg okos nőket kaptam a sorstól, akik elfogadták rosszfiús énemet is. Mi férfiak így vagyunk ­kita­lálva, másképp mûködünk. Arra viszont mindig figyeltem, hogy ne engedjem kihasználni magam.

Endi bár sok női szívet meghódított, nehezen tudja megfogalmazni, mi az a plusz, ami vonzóvá teszi a másikat a szemében. Tizenöt évesen, amikor első szexuális tapasztalatait szerezte, még az ismeretlen vonzotta, de manapság ­in­kább a vadászösztön, a ­férfi­vér hajtja.

– Nem vagyok egyszerû eset. Nem tudnám pontosan meghatározni, hogy nálam mitől jó szerető valaki vagy sem. Ha két ember szerelmes, akkor nélkülözhetetlen az odaadás, a tisztelet. A romantikával ugyan hadilábon állok, de lelkis pasi vagyok.

A dobost elnézve nehéz elképzelni, hogy a zord külső érzékeny férfit takar. Előbb gondolnánk vad ­orgiák­ra vele kapcsolatban, mintsem órákig tartó romantikus szeretkezésekre. Mégis, a nő, aki ha a testét nem is százszázalékosan, de a lelkét meghódította, az egyetlen személy, aki tudja, milyen is az igazi Endi, ha eljön a bizonyítás ideje.

További cikkek

Botrány

Csuti Kulcsár Edináról vallott: Soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat