Celeb

Másoknak szerez kutyát Azurák Csaba

Bors

Létrehozva: 2012.09.14.

Mivel családjával társasházban él, Azurák Csaba nem tart kutyát, de mert imádja az állatokat, minden alkalmat megragad, hogy segítsen rajtuk.

– Egy közszereplőnek kutya kötelessége kiállni a jótékonyságot szolgáló célok mellett – szögezi le nevetve a TV2 népszerű műsorvezetője, aki kolléganőjével, Demcsák Zsuzsával és a színpadra lépő sztárokkal, Zoránnal, Radics Gigivel és Bíró Eszterrel ingyen vállalta a közreműködést az Illatos úti kutyákat mentő Vigyél Haza Alapítvány Első-segélykoncertjén.

– Gyermekkoromban volt kutya a családban, speciális hevederbe csatolva sokat futottunk együtt szibériai huskykkal. És bár a lányaink is nagyon örülnének, ha lenne, tisztábn vagyok vele, hogy a rohanó életünk mellett nem tudnánk megfelelő életet biztosítani egy ebnek.

Ugyanakkor minden alkalmat megragadok, hogy tehessek értük, és erre biztatok mindenkit. A kutyának gazdi mellett a helye, nem egy telepen – hangsúlyozza a műsorvezető, aki reméli, rengetegen lesznek a Vigyél Haza Alapítvány vasárnapi rendezvényén.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek