Celeb

Kesha természetfeletti lényekkel szexelt

Bors

Létrehozva: 2012.09.27.

Az énekesnő abszolút természetesnek tartja az idegenekkel való erotikus kapcsolatot. Leginkább inspirációs forrásként használja fel a különös találkozásokat.

Az amerikai énekesnő állítólag sokat merített a természetfeletti lényekkel való erotikus kapcsolatából most készülő albuma, a Warrior megírásakor. Nem tagadta, voltak paranormális kapcsolatai - írta a The Sun.

„Az egyik szám kifejezetten a természetfelettiekkel való kapcsolatomról szól, ezért is lett a címe: Supernatural, de a kontaktus erotikus jellegű volt. Voltak szexuális paranormális kapcsolataim” - árulta el Kesha a nem mindennapi érintkezésről. „Fogalmam sincs, ki volt az, hiszen egy szellem volt, de nagyon nyitott voltam rá” - folytatta. 

Kesha varázslatos hangulata annak is köszönhető, hogy nemrégiben egymaga beutazta a világot. Többek között Afrikába is ellátogatott, ahol bébioroszlánokat etetett. Biztonsági őrök nélkül utazott, teljesen nyugodt légkör vette körül és igazán sok ideje volt az alkotásra. „Fantasztikus lelki utazás volt. Szinte hipnotikus állapotba kerültem. Szeretném, ha az új album (Warrior) igazán pozitív lenne és az élet varázslatos oldalára világítana rá” - tette hozzá. 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek