Celeb

Hien már nem siratja Caramelt

ozs

Létrehozva: 2012.09.27.

Viharos érzelmekkel indult, de máris elhamvadt Hien és Caramel szerelmének lángja. A pár csak néhány hete szakított, s a lány már túltette magát rajta, igaz, jó ideig nem enged közel magához férfit.

Álompárként emlegették Caramelt és Hient, amikor tavaly év végén kiderült, hogy a két egykori megasztáros egymásba szeretett. A hallgatag popsztár és az egzotikus szépség hónapokig csak szuperlatívuszokban beszélt egymásról és kapcsolatukról.

– Én ilyen embert, ilyen nőt a harminc évem alatt nem ismertem, és biztos vagyok benne, hogy hasonlóval sem fogok találkozni – nyilatkozta Tilla Propaganda című műsorában Caramel.

– Hihetetlenül érzelmes és szenvedélyes, és ez mindenben megmutatkozik. Azért nagyon jó a mi kapcsolatunk, mert változatos, sokat nevetünk, romantikázunk, beszélgetünk és zenélünk – licitált rá Hien.

Ezek után mindenkit derült égből villámcsapásként ért a hír, hogy a nyáron szakítottak. Ennél is meglepőbb, hogy a lány máris feldolgozta a szerelmi csalódást, csak a karrierépítés köti le.

– Arról álmodozom, hogy világhírű leszek, de nem a siker miatt, hanem sokkal inkább azért, hogy minél több emberhez eljussanak a dalaim. Most a lemezkészítés az egyetlen, ami érdekel. Bár felvettek az egyetemre, azt is halasztom emiatt.

Azért a zátonyra futott kapcsolat nem múlt el nyomtalanul. – Megmondom őszintén, a szakítás óta nagyon elment a kedvem a fiúktól. Az interneten naponta sokan megkeresnek, próbálkoznak, de nem foglalkozom velük. Vannak ennél fontosabb és nagyobb dolgok, amelyek örömet szereznek, és kitöltik az életemet.

Tükörrel lehet olvasni a testéről

Túl van élete első tetoválásán Hien, aki a Chatarzis, Music, Sensuality – katarzis, zene, érzékiség – szavakat varratta az oldalára.  – Sokat álmodoztam erről, már két éve készültem rá. Olyan dolgot akartam varratni, amit tíz-húsz év múlva sem fogok megbánni. A rám legjellemzőbb három szóból álló feliratot tükörírással tetováltattam magamra – szögezte le Hien. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek