Celeb

Halle Berrynek főiskolán viselt farmerje a mérce

szabadi

2012. szeptember 7. péntek 21:45

Korosodó szexbombák 5. rész - A 46 éves Macskanő jó néhányszor a padlóra került magánélete miatt, de ez a külsején nem hagyott nyomot. Közel az ötvenhez is harmincévesnek látszik – még smink nélkül is.

1989-ben cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, így a speciális diéta, amelyet alkalmaz, nem a karcsúságát hivatott megőrizni. Ráadásul Berry igencsak szerencsés, hiszen darázsdereka és tökéletes keble a természet ajándéka.

– Megtanultam, hogy ne egyek meg nagy adag ételt csak azért, mert a tányéromon van. Némely színésznő azt állítja magáról, semmit sem kell tennie azért, hogy vékony maradjon. Ebben abszolút nem hiszek, sőt ezt bárkinek a szemébe mondom – jelentette ki Halle.

– Szerintem nagyon kicsi az esélye annak, hogy igazak azok a sztorik, amelyek szerint egyesek bármit megehetnek, mégsem híznak. Mivel azonban én cukorbeteg vagyok, az életstílusommá vált az egészséges életmód, annál is inkább, mert nem szeretnék újra kórházban kikötni – utalt Halle arra az időszakra, amikor a diabéteszt diagnosztizálták nála. Persze a szépség nem titkolja: fontos számára, hogy mindig tökéletes formában legyen.

– Nagyon egyszerűen ellenőrzöm, hogy mi a helyzet. Megőriztem egy olyan farmert, amit még a főiskola idején hordtam. Évente egyszer felveszem, és ha simán rám jön, minden OK – nevetett a szépség, aki a testedzésért ugyan nem nagyon rajong, de kőkeményen csinálja. – Hetente négyszer edzem. Tíz perc a futópadon, tíz perc a lépegetőgépen, húsz guggolás, majd húsz perc az ellipszistréneren – ez utóbbi a legjobb kondigép, amivel valaha is találkoztam. Tetőtől talpig megmozgat, a felkar, a vádli és a fenék is feszes, izmos lesz tőle – árulta el Berry, aki egyelőre még nem feküdt a plasztikai sebészek kése alá.

– Nyilván egyszer eljön az ideje, de most még nem. Szeretem a csodakrémeket, és hiszek is bennünk. Most például botoxkrémmel kenem az arcomat, és szerintem hatásos – magyarázta a színésznő. – A sminkkel is rengeteget lehet trükközni. Én a kék szempillaspirál és a barackszínű szájfény megszállottja vagyok. De sosem viszem túlzásba, csak a szám közepére rakok egy cseppet. És hogy miért épp a sötétkék spirálra esküszöm? Mert eszméletlenül sejtelmes lesz tőle a tekintet – nevetett Halle, aki azt is elmondta: a cukorbetegség, amelyet korábban átokként élt meg, valójában pozitív fordulatot hozott az életében.

– Ez a betegség valójában ajándék nekem. Erősebb és keményebb lettem, mint korábban voltam, hát persze, hogy nem látszik rajtam az öregedés.

(Vége)  

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Kulcsár Edináék válása: Csuti édesanyja összeomlott a hírek hallatán

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

life.hu

Tesztelték, mennyire hatásos a Szputnyik V az omikronnal szemben: ez lett az eredmény

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

szon.hu

Halálos baleset Nyíregyháza és Nagykálló között

nemzetisport.hu

A sarki ivótól az Aberdeen aranykoráig – amikor Alex Ferguson KEK-et nyert

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: norvég győzelem a tartalékos németek felett

mandiner.hu

Úgy tűnik, az ellenzéknek nem lesz köztársaságielnök-jelöltje

magyarnemzet.hu

Eddig bírta a kommentáradatot az egykori szépségkirálynő új barátja

origo.hu

Gyakolatilag lehülyézte Karácsony Gergely a Political Capitalt, de kiderült, fogalma sincs, miről beszél