Celeb

Gwen Stefani ráunt az anyaszerepre

ozs

Létrehozva: 2012.09.02.

Két gyermeke született Gwen Stefaninak az elmúlt években, és a most 42 éves énekesnő lelkesen látta el az anyasággal járó mindennapi feladatokat. Most azonban visszatért a zenekarához.

Class40 lista 37. helyén nyitott Settle Down című dalával a No Doubt. A kaliforniai banda legutolsó, 2001-es nagylemeze óta már mind a négy zenekartag szülővé vált. A kétgyermekes Gwen Stefani az utóbbi időben már kezdett belefásulni a kölykök nevelésébe, így kifejezetten örül, hogy együttese feltámasztásával végre más feladatai is lesznek.

– Egyáltalán nem lettünk puhák attól, hogy családot alapítottunk, csak az változott, ami a legfontosabb. Amikor a csúcson voltunk, akkor a zenekar volt az első, most pedig a férjem és a gyermekeim. Hiányzik, hogy nem lehetek ott, amikor Kingston és Zuma lefekszik aludni, de most a bandámmal is rengeteg teendőnk van – magyarázta az együttes frontembere, aki annak idején rövidebb időre tervezte a No Doubt eltűnését.

– Amikor robogott a szekér, akkor olyan sokat turnéztunk, hogy egy idő után azt vettük észre, teljesen kiégtünk. Muszáj volt szünetelnünk. Aztán szerelmes lettem, férjhez mentem, majd szólókarrierbe kezdtem. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy így elhúzódik a zenekar visszatérése – mondta el az énekesnő.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek