Celeb

Feróék imádták az ikreket

Bors

Létrehozva: 2012.09.24.

Két éve még a Megasztárban próbálkozott Barna Béla és Barna Lajos, de elzavarták őket. Mivel hisznek a jósnak, aki 30 évvel ezelőtt időskori sikert ígért nekik, most az X-Faktorban álltak színpadra. Ezúttal meghatották a zsűrit.

2010 szeptemberében a Megasztár castingján bukkant fel a kereskedelmi televíziókban az akkor ötvenhat esztendős egypetéjű ikerpár már az első zsűri előtti bemutatkozásnál fennakadt a rostán. Barna Béla és Barna Lajos nem véletlenül tűnt ismerősnek Fridi számára a válogatón, kiderült: show-elemként már bevetette őket egyik saját műsorában.

Az ismeretség azonban nem jelentett előnyt a Megában, Barnáék produkciója után ráadásul Friderikusz kritizálta ôket. – Az az érdekes, hogy elismerem, hogy hihetetlen hangos volt. Tehát nagyon nagy hangerejük van, mégis idegesítően fáj, ahogyan énekelnek. Nem tudom megmondani, miért – kezdte meg az értékelését Fridi, Barnáék pedig azzal magyarázták: mikrofon nélkül szoktak énekelni.

– Nem pusztán ennyi a bántó ebben. Beszélhetünk ugye őszintén, nem fogják bántónak venni? Mert olyan szigorúan néz rám, 89 542-es – szólította meg egyszerűen száma alapján az egyik fivért Fridi. – Oyan szigorúan néz, nehogy aztán a végén fölpofozzon. Fognak belőle haknizni. Lesz erre igény, csak nem itt. Nem baj, ugye? – mondta Fridi, majd búcsút is intett Barnáéknak, akik ezt követően elmondták: érezték a vesztüket.

– Mikor megtudtam, hogy Friderikusz Sándor van a műsorban, akkor tudtam, hogy végünk van. Most miről szól? Az énekhangról szól vagy pedig…? Ezt nem bírom idegileg! – hebegte felváltva Lajos és Béla.

Ami két éve a TV2-n nem volt elég, szombaton este az X-Faktorban másként sikeredett. – Harminc évvel ezelőtt megismertünk egy embert, és jósolt nekünk. Azt mondta, hogy idős korunkra fogunk üstökösként feltűnni – magyarázta egyikük.

A szeleburdi testvérpár dalával és személyiségével is megnyerte magának a közönséget és a mentorokat. Az eredmény: négy igen. Azaz Feró, Keresztes, Malek és Geszti is úgy gondolta, a csodabogaraknak helye lehet a legjobbak között. A kérdés már csak az, meddig menetelnek tovább az X-Faktorban a TV2-től eltanácsolt énekesek, akik egyébként a Nemzeti Színházban is felléptek már.

Szerettük volna megkérdezni a TV2-t, hogyan értékelik, hogy a náluk feltűnt, ám kirúgott tehetségek éppen a konkurenciától kaptak bizonyítási lehetőséget, ám Koltay Tamás, a csatorna szóvivője elmondta: a témában nem kívánnak nyilatkozni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek