Celeb

Csak lézengtek az X-Faktor-bulin

A. T.

2012. szeptember 23. vasárnap 08:35

Talán ha százan álltak meg két vásárlás között az X-Faktor sztárjai kedvéért a pesti plázában, hogy belehallgassanak Baricz Gergőék koncertjébe. Így múlik el a tévésztárok dicsősége.

Már nem igazán érdekli a közönséget Kováts Vera, Baricz Gergő és Tarány Tamás. Hol vannak már a hisztérikus rajongók, a telt házas koncertek? A tavalyi X-Faktor felfedezettjei péntek este egy bevásárlóközpontban léptek fel egy minikoncerten, amely Pink új lemezét népszerűsíti. Az áruház földszintjén kialakított színpad körül a koncert megkezdése előtt fél órával még csak lézengtek az érdeklődők, majd az ötórai kezdésre sem alakult ki a várt tömeg.

Az egykor terhesnek számító rajongói és sajtókíváncsiság mára elkopott, amit a pénteki rendezvény jól tükrözött. A maroknyi nézősereget sem igazán hozták lázba a fellépők, kivéve a szakadt harisnyában, vadóc nőként színpadra lépő Tóth Gabi, aki ezúttal is fergeteges tapsot kapott.

– Készülőben van a lemezem. Most erre koncentrálok. Szeretnék talpon maradni, de nem mindenáron – mondta el Baricz Gergő kissé keserűen, majd elárulta: – Szabadidőmben mesét szoktam mondani óvodásoknak.

A minikoncerten az is kiderült, hogy Tarány Tamás körül megállt az idő. A kilóival továbbra is rendületlenül küzd, a reflektorfényért pedig elszántan harcol.
– Saját dalokat írok, és próbálok bejutni velük egy rádióállomásra – bizakodott Tamás, aki a színpadon még mobilját is segítségül hívta, hogy ne süljön bele dalszövegébe.

A bájos Kováts Vera pedig kislányos naivsággal vallotta be, hogy érkezése után bizony megijedt a kezdeti, csekély nézősereget látva.

Kerüli egymást Vera és Gergő

Tavaly egy országot tartott lázban a Kováts Vera–Baricz Gergő szerelmi történet. Címlapokon követhettük a fiatalok minden lépését, de a verseny után nem sokkal Gergő kiadta a lány útján. Pénteken jól láthatóan távolságot tartottak egymástól. Nem beszélgettek, sőt, inkább kerülték egymást. Gergő a Bors olvasóinak annyit elárult:  – Beszélünk egymással, de ez nem azt jelenti, hogy jóban is vagyunk. 

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Csütörtöki sportműsor: Puskás Akadémia–FTC az NB I-ben

borsonline.hu

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete

boon.hu

Baleset és útlezárás Ózd határában

origo.hu

A múltba ragadt a Microsoft összehajtható mobilja

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: mától lehet szavazni az álomcsapat tagjaira

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

nemzetisport.hu

NB I: Örülnék, ha állandó bajnokesélyes lenne a Puskás Akadémia – Hornyák Zsolt

origo.hu

A rendőrök orra előtt fogyott ki a benzin, ami ezután jött, arra senki sem volt felkészülve