Celeb

Baukó Éva lelépett a mellműtét előtt

GYLF

2012. szeptember 22. szombat 08:35

Hiába érkezett érte luxusautó, hogy a pécsi mellműtétjére szállítsa, VV Éva meglépett otthonról. A Bors azt is megtudta, éjszaka rendőrt is hívtak rá.

Csütörtök este még büszkén újságolta több mint harmincezer rajongójának, hogy pénteken kés alá fekszik, ám VV Éva melle ma mégis ugyanolyan, mint eddig. A VV4 botrányhősnője hasgörcsére hivatkozva hátrált ki az operáció alól, de erről orvosát nem értesítette. Az a sofőr szembesült a problémával, akit a pécsi klinika küldött érte a fővárosba.

– Este egyeztettünk mindent, reggel, amikor odaértem, először fel sem vette a telefont –mondta a Borsnak Radó László. – Majd egy férfi szólt bele, és arról érdeklődött, ki vagyok és mit szeretnék. Miután felvilágosítottam, közölte, nem jó, mert Évi rosszul van, de behallatszott, hogy ő meg a háttérben káromkodik, mondja a magáét. Majd kikapta a férfi kezéből a telefont, és ordítva szórta az átkokat. Felhívtam a klinikát, azt mondták, ennek ellenére is nyugodtan meg lehetne operálni, amit közöltem is vele, de nem jött ki a lakásból. Két órát vártam rá – magyarázta a félezer kilométert feleslegesen vezető sofőr.

Éva otthonának környéke is tudott már a reggeli malőrről, sőt kiderült, ennél jóval színesebb éjszaka van a társasház lakói mögött. Erről a fölötte lakó Tibor, az a férfi számolt be, aki korábban elismerte a Borsnak, szerelmes Évába.

– Iszonyatosan részeg volt, nem is először a héten. Az új lakótársnőjével és két szomszéd sráccal dorbézoltak. A kislány egy hete költözött ide, de már az éjszaka folyamán eldöntötte, elmegy, képtelen Évával élni. Fent aludt nálam. Éva hajnali ötkor kezdett balhézni, ittasan verte az ajtómat, hogy adjak neki internetet. Ismét ki kellett hívnom a rendőröket, nekik azonban nem nyitott ajtót. Most is részeg szerintem – magyarázta a férfi a déli órákban. Tibor azt mondja: amíg lesznek férfiak, akik bedőlnek Évának, addig meg is fog élni, egyik napról a másikra.

– Amióta ide költözött, nincs nyugtunk – tette hozzá egy szomszédasszony, aki azt is elmondta, azon ügyködik, hogy Éva hamarosan eltűnjön a környékről. Hiába kérleltük, erről nem árult el többet. Éva megérkezésünkkor épp a bejárati ajtóban állt, de sietve becsapta, és kulcsra is zárta azt. Csengetésre, telefonhívásra egész nap nem reagált.

A műtétre készülő pécsi klinika igazgató főorvosa egyelőre jóhiszemű Évával. – Amennyiben valóban rosszul lett, jobbulást kívánok neki – mondta dr. Tizedes György. – Remélem, nem attól ijedt meg, hogy a műtét előtt meg kellett volna fújnia az alkoholszondát – nevetett. A klinika azonban nem tett le Éváról. – 

Megértőek vagyunk vele, és két hét múlva megint várjuk. Igyekszünk vele is egyeztetni az időpontot minél előbb, sőt ha szeretné, már a műtét előtti estére a rendelkezésére bocsátunk egy szobát, hogy kipihenten ébredjen – tette hozzá a főorvos.  

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

888.hu

Lehetőséget biztosítunk Hajnal Miklósnak a bizonyításra

origo.hu

Kékvérű kolosszus a német SUV-ok ellen - Range Rover (2022) bemutató

magyarnemzet.hu

Megkezdődött Päivi Räsänen pere, aki Pál apostolt idézte a homoszexualitásról

kisalfold.hu

Búcsú a bajnoktól - videón Csollány Szilveszter olimpiai aranyat érő gyűrű gyakorlata

origo.hu

Nyüzsgő római város romjai mesélnek a „feketeföldiekről”

nemzetisport.hu

Gyász: a miniszterelnök is gyászolja Csollány Szilvesztert

origo.hu

Elektromos járműveket fejleszt és gyárthat Magyarországon a Kamaz

vg.hu

Nyolc éve fekszik kórházban műtéti fertőzés miatt a lánya, 100 millió forintra perli a kórházat

nemzetisport.hu

Gyász: edzője saját gyermekeként tekintett Csollány Szilveszterre

magyarnemzet.hu

„Szégyen!” – siket képviselők reagáltak Márki-Zay minősítésére

origo.hu

Gyanútlanul álltak az autósok és motorosok a pirosnál, hátulról jött a gyilkos, fékhibás kamion