Celeb

3 perc alatt csináltak sztárt Zámbó Jimmy fiából

B. M.

Létrehozva: 2012.09.10.

Híres szülők árnyékában 1. rész - Kinek nyomasztó teher, kinek behozhatatlan előny, hogy híres ember gyerekének született. Zámbó Krisztiánt eddig csak Jimmy fiaként emlegették, de most esélyt kapott rá, hogy változtasson ezen.

Sokáig kereste az útját Zámbó Jimmy fia, Krisztián: vállalkozott, számítógépes boltot üzemeltetett, aztán az éneklés mellett kötött ki.

Krisztián Zámbó Jimmy első házasságából született. Ő volt a legnagyobb fiú, apja egyik büszkesége.

– Krisztiánban fedezte fel a zenei vénát. Rengeteg hangszer volt az otthonukban, mindhárom fiúnak lehetősége volt arra, hogy zenéljen, énekeljen – mondta a Borsnak Zámbó Árpy, Jimmy öccse, aki szerint Krisztián nem csak tehetségében hasonlít az apjára.

– Ami a szívén, az a száján. Előbb beszél, mint gondolkodik, ha valakivel nézeteltérése van, akkor szépítés nélkül megmondja a magáét, úgy, ahogy az apja tette. Fiatalon ő is utat tévesztett néha, de azóta benőtt a feje lágya, új életet kezdett, és most mindene a család – mesélte az x-faktoros nagybátyja, utalva arra, hogy Krisztián még drogos balhéba is keveredett.

Az akkor huszonegy éves fiú ellen kábítószerrel visszaélés miatt indult nyomozás. Azt mondta, az édesapja halála után annyira legyengült idegileg, hogy nyugtatókat szedett, és füves cigarettát szívott.

Sokan a mai napig féltik Krisztiánt, miután apja életének egy szerencsétlen és tragikus pisztolylövés vetett véget. Krisztián zenei múltja előtti életéről csak annyit tudni, hogy vállalkozásaiból élt, egy számítógépes boltot is üzemeltetett.

– A muzikalitást édesapámtól örököltem. A zene reggeltől estig jelen volt az életünkben – emlékezett Krisztián. – Gyerekként is nagyon szerettem a zenét, és évek óta ért bennem a gondolat, hogy egész életemben ezzel szeretnék foglalkozni. Az édesapám iránt érzett szeretetem és tiszteletem miatt úgy gondoltam, hogy még várok a közönség elé lépéssel, de addig is hasznosan töltöttem az időt. Rendszeresen képeztem a hangom, és énektanárhoz jártam. Amikor úgy éreztem, itt az idő, készítettem egy demót, felkerestem Magyarország egyik legnagyobb kiadóját, és megmutattam az anyagomat. Nagy örömömre tetszett a kiadó igazgatójának, és szerződtetett. Nagyon büszke vagyok magamra, mert teljesítettem a példaképem vágyát és álmát. Ő az édesapám – írta magáról Krisztián, aki most ismertséget szerzett azzal, hogy jelentkezett az X-Faktorba, de nem tudni, saját jogán is híressé tud-e válni.

– Krisztián már gyerekkorában jól kezelte, hogy híres ember fia, ezzel nem is volt baj a suliban, mindig büszke volt a faterjára, és boldog is, hogy az ő fiaként született. Úgy gondolom, ki tud lépni apja árnyékából, ha saját magát adja, és ő saját magát adja – tette hozzá Zámbó Árpy.

 

A neten már szupersztár 

Krisztián évek óta próbálkozik a könnyűzenében, de átütő sikert nem ért el. Most a pár perces x-faktoros szereplése óriási érdeklődést váltott ki: a fellépésről készült videók nézettsége lassan eléri az egymilliós számot.

– Ha egy YouTube-videót sokan néznek meg, az még nem feltétlenül egyenlő a sikerrel – magyarázta a Borsnak Fluor Tomi, aki nagyrészt a videomegosztó portálnak köszönheti karrierjét.

Persze nem ő az egyetlen, akinek népszerűségén hatalmasat lendített a You- Tube, SP és a kanadai Justin Bieber is rengeteget köszönhet a netes rajongóknak, utóbbi fiatal fiúként maga töltötte fel dalait a portálra, ennek köszönheti, hogy felfedezték.

– Molnár Ferenc Caramel is szép You-Tube-nézettséget produkál, de ő emellett még egy sportcsarnokot is képes megtölteni. Úgy gondolom, Zámbó Krisztián esete némileg bonyolultabb – tette hozzá. – Szerintem ugyanis az ő rajongótábora nem feltétlenül internetezik, ahogy Jimmy rajongótábora sem egy youtube-os kör. Nem garancia a sikerre, de azért elárul valamit, ha sokan megnéznek egy-egy videót – mondta Fluor.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek