Celeb

Joshi hiúságból fogyott

Sz. K.

Létrehozva: 2012.08.11.

Köztudott, hogy a képernyő hizlal. De Joshi Bharat a valódi hájától szabadult meg saját módszerével, melyet most a Bors olvasóival is megoszt.

Joshi Bharat nem azért kezdett fogyókúrázni, mert a feleségének nem tetszett, hanem mert ő maga volt elégedetlen a látvánnyal, amikor tükörbe nézett. Tavaly észrevette, hogy hízásnak indult, de időben megálljt parancsolt a nagy zabálásnak, és most nádszálkarcsú.

– Amióta az eszemet tudom, vegetáriánus vagyok. Sokan azt hiszik, a vegán ételek nem hizlalnak, de ez nem egészen igaz, én vagyok rá az élő példa. Persze ötven felett megváltozik az ember anyagcseréje, ezért jobban oda kell figyelnem magamra – nevetett a Mokka műsorvezetője.

–Nagyjából egy éve kezdtem érezni, hogy szorítanak az ingek hastájékon. Mit tagadjam, nem a mosásban mentek össze. Így azon a szent napon, amikor már szinte lepattant a zakómról a gomb, elhatároztam, hogy leadok pár kilót. Semmilyen csodaszert nem használtam, és nem is éheztem napokig, sőt, edzésre sem jártam. A módszerem a táplálkozás megváltoztatása volt. Egyrészt azóta nem eszem kenyeret, semmiféle szénhidrátot, másrészt pedig nem vacsorázom. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy délután öt után még salátát vagy gyümölcsöt sem eszem – részletezte Joshi.

– És mielőtt bárki azt hinné, hogy a feleségemnek nem tetszettem, vagy feltételezné, hogy netán más nőknek akarok tetszeni, leszögezem újra, csakis saját magamért fogyózom – közölte a tévés. – Persze annak örülök, ha mindenkinek tetszik a pocaktalan Joshi, de a párom és én már huszonkét éve vagyunk együtt, úgyhogy ő szeret engem kövéren és soványan is! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek