Celeb

Trükkökkel nagyítja a mellét Voksán Virág

B. M.

Létrehozva: 2012.07.02.

Legutóbbi fotósorozatán úgy tűnik, Voksán Virág óriási mellimplantátumokra cserélte korábbi szilikonbetétét. A modell-DJ a Borsnak elárulta, hogy lehet műtét nélkül a nagyból még nagyobbat formálni.

 

A fehér szettben készült fotók csalókák, Voksán Virágnak egyáltalán nem olyan nagy a melle, mint amilyennek látszik. Az egykori playmatenek már öt éve 550 köbcentis keble van, és nem is tervez változtatni ezen. Sem nagyobbat, sem kisebbet nem szeretne.

– A képek azért készültek, hogy a bulijaimat promotáljuk. Műtermi fotózás volt, én találtam ki ezt az összeállítást, egyébként is magam felelek a ruhatáramért. Persze sminkes és fodrász volt a fotózáson, de ezenkívül mindent én találtam ki. Tényleg baromi nagynak néz ki a mellem ezen a képen, de csak azért, mert fel van nyomva push upos melltartóval, és éppen előrehajolok. Szeretem feltuningolni egyszer-egyszer, de ha például nincs rajtam melltartó, akkor jóval kisebb és természetes hatása van – mondta lapunknak Voksán Virág, akit szerencsére nem érintett a nemrég a mérgező implantátumok miatt kitört pip-pánik.

– Nekem is francia az implantátumom, de megőriztem a kártyáját, és utánanéztem az interneten, amikor kitört a botrány. Hál istennek egy percre sem voltam veszélyben. A legjobb minőségű implantátum egyike, és elvileg soha nem kell cserélni – tette hozzá a DJ-ként dolgozó modell, aki világszerte turnézik. Játszott Németországban, Egyiptomban, Mexikóban, Törökországban. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek