Dukai Regina profi a konyhában, a napokban mégis ellátogatott egy főzőtanfolyamra, hogy újabb fogásokat tanuljon meg.
– Háromféle olasz ételt főztünk. Fűszeres ricottakrémmel töltött cukkinitekercset, szicíliai caponata citromos borjúval és barackos, karamellizált mandulás panna cottát – sorolta a modell. Regina már gyerekkorában is sűrűn ragadott fakanalat, ezért mozog otthonosan a tűzhely körül.
– A szüleim a kezdetektől tanítgattak, anyukám és apukám is jól főz, és sok receptet ismer, ezeket én is használom a mai napig. Csak magam miatt ritkán kezdek nagy főzésekbe, inkább főzelékeket készítek. Amikor viszont a páromhoz utazom, szinte mindig összedobok valamit. Nagy kedvencünk a fokhagymás pestós tészta fenyőmaggal. Szeretjük az olasz konyhát, de a magyaros ízeket sem mellőzzük – mondta el Regina, aki azt is elárulta, ha focista párjával vendégül látják barátaikat, hat liter gulyást szokott főzni.