Celeb

Pornós főszerepre vágyik Angelina Jolie

Bors

Létrehozva: 2012.07.31.

A szürke ötven árnyalata regénytrilógia első kötete hatalmas sikert aratott világszerte. A belőle készülő film női főszerepét Angelina Jolie is szeretné megkaparintani, bár a mű szexmániás férfi karaktere valószínűleg jobban illene hozzá.

A pornóregényt, amely E. L. James szerzői álnéven íródott, szinte azonnal szétkapkodták. Leginkább a szadomazo részletekre voltak kíváncsiak az emberek. A könyv főszereplője, a bájos és ártatlan egyetemista, Anastasia Steele, aki összeismerkedik a belevaló Christian Grey nevű vállalkozóval. A férfi rendkívül sármos, vonzó jelenség, ugyanakkor van benne valami visszataszító. Lényegében az ő szexuális kalandjaikba avat be a regény, zaftos jeleneteket igérve.

A Maleficent angliai forgatásán, Angelina Jolie is felfigyelt a műre, mivel mindenki erről pusmogott a stábban.

- Miután beszerzett egy példányt, alig tudta letenni és nagyon szeretné megkapni a női főszerepet - árulta el az egyik bennfentes a Mirror magazinnak.

Egyesek szerint azonban a visszafogott Anastasia Steele helyett sokkal inkább illene Jolie-hoz a szexmániás, pusztító erőt hordozó Christian Grey szerepe. A napjainkban példás családi életet élő hollywoodi színésznő ugyanis nem mindig volt ilyen decens; volt egy időszak, amikor férje vérét hordta egy apró fiolában a nyakláncán…

Anastasia Steele karakteréhez sokkal inkább passzolna Emma Watson, Katie Cassidy vagy Scarlett Johansson, akik szintén sorban állnak, hogy megkapják a trilógia főszerepét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek