Celeb

Cohent gyűlölték Brünóként

Létrehozva: 2012.06.14.

Az alakváltó zseni 4. rész - Sacha Baron Cohen napjaink filmes világának igazi kakukktojása. A sorozat negyedik részéből kiderül, hogyan tréfálta meg Brüno és Eminem az MTV Music Awards közönségét.

 

A tizenkilenc éves, Ausztriából származó homoszexuális divatdiktátor, alias Brüno, Sacha Baron Cohen legvitatottabb és valljuk be, talán leggyűlöltebb figurája. A brit komikus ezt a karakterét jóval Borat és Ali G előtt találta ki. A meleg srác csupaszmellével és a vasalt hajával egyértelműen a felszínes divatvilágnak és a meleg társadalomnak tart görbe tükröt.

– Borat szeretni való volt, Ali G pedig meglehetősen idegesítő, de Brünótól kinyílt az emberek zsebében a bicska. Miatta keveredtem a legtöbb bajba. Felpofoztak, megkergettek, megátkoztak és gyilkossággal fenyegettek – vallotta be egy interjúban Cohen, aki nem kerülte a konfliktusokat. – Egyszer, még a film premierje előtt, félmeztelenül besétáltam egy neonáci koncertre Londonban. Azt gondoltam, csak egy átlagos langyi srácnak néznek majd, és nem fogják felismerni a karakterem, de tévedtem. Csak azért nem vertek agyon, mert az utolsó pillanatban rátaláltam a vészkijáratra.

A komikus a Brüno című egész estés film premierjein rendszerint már a kosztümjeivel nagy felháborodást keltett. Szőrös bikajelmezbe öltözött, a jó humorú nézők a gigantikus patáin és szarvain nevettek, a gyengébb idegzetűek pedig csak tátott szájjal hitetlenkedtek.

– A saját határaimat próbáltam feszegetni, ami veszélyes játék volt, mert az életfilozófiám, szemléletem kevés emberével egyezik. Színészként fenomenális élmény volt Brünónak lenni. Ha megjelentem egy nyilvános eseményen, éreztem az emberek felém áradó gyűlöletét. De ez jó hatással volt rám, arra késztetett, hogy még jobban azonosuljak a karakterrel – mondta Sacha, aki sok sztárt megviccelt már, de a leglátványosabb akcióját a 2009-es MTV Movie Awards díjkiosztóján követte el, ahol egy kötélen leereszkedett a magasból, és a pucér feneke pár centire landolt Eminem arcától. – Felhívott, amikor megérkeztem Európába, és elmondta, hogy támadt egy ötlete, amivel feldobhatnánk a hangulatot az MTV-gálán – mesélte utóbb a rapper. – Én persze azonnal igent mondtam. Imádom a figuráit, nagy rajongója vagyok.

A közönség a díjkiosztón csak annyit látott, hogy Cohen angyalszárnyakon „rászáll” Eminemre, és a meztelen hátsóját mereszti a rapper arcába, ezután a sztár felpattant székéből, és hisztérikusan kirohant a teremből.

– A ceremónia után visszamentem a hotelszobámba, és három órán át röhögtem. Egyszerűen nem bírtam abbahagyni – mondta Eminem, aki zseniálisan játszotta a szerepét.

(Folytatjuk)    

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179850_auto_resized.jpg
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hamarosan rendkívüli szerencse fog rámosolyogni erre a 4 csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175611_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172724_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180580_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Újabb fogadást tartott Pressman: mutatjuk, ezúttal kiket hívott meg a nagykövet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27655_resized.jpg?avcount=1714604418
origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180916_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Halálos baleset történt a Gyáli úton, itt vannak a részletek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714604418
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180720_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lacusért és Bogiért küzdenek a szüleik: senki sem tudja pontosan, mi a két kisgyermek baja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/mt4fh_6Pexqj1W4HfLpjKGTfXd-UV_zYCq90dEGrz3I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkwOTBiMzA4NDgxMTRiMjNiNjY4MjU0Y2YyZjg3ZjIw.jpg
Szerelem

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/9QIBOiJ7AXeHPWbbWGoTIPkft4r2LpRLjqASJnrh7dM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE1YTVmMDdhMzZkYjQ4ZDQ5OWQ1NWM1ODVmMmE0Yzky.jpg
Fogyás

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett