Celeb

VV Évát kitiltják a pesti szórakozóhelyekről

Földvári Zsófi

2012. május 31. csütörtök 08:55

Sorozatos botrányai miatt egyre kevesebb fővárosi szórakozóhelyre teheti be a lábát Baukó Éva. Az egykori VV-sztár nem érti, miért bánnak vele ellenségesen.

 

VV Éva nem egyszer üvöltött már magából kikelve a nagy nyilvánosság előtt, az is előfordult, hogy játékos társait becsmérelte a kamera elôtt, botrányos viselkedése miatt az RTL Klub is száműzte a képernyőről. A vehemens természetű lány valóban rászolgált a botrányhősnő címre. De ő ezt egyáltalán nem szégyelli.

– Ha én megjelenek valahol, akkor abból hatalmas parti kerekedik, mert mindig népes baráti táborral megyek, szóval szerintem csak jól járnak velem a szórakozóhelyek. Tény, hogy ha valaki kötekedni kezd, akkor nem hagyom magam, de ez benne van a pakliban, szerintem nincs olyan buli, ahol ne lenne egy kis dulakodás. Ahova nem engednek be, oda nem megyek többet! Majd eljön az idő, amikor ők fognak könyörögni azért, hogy oda menjek – mondta büszkén a Borsnak Baukó Éva, aki ezt írta ki a Facebook-oldalára:

„Egy év alatt számtalan újságcikk, botrány, jó kedv, hullámvölgy, szakítás, és még sorolhatnám, mik történtek velem! Mindenesetre a címem, a MAGYAR BOTRÁNYHŐSNŐ, és nem az ÚJ BB ÉVA! A botrányok pedig higgyétek el, nem olyan rosszak, én már csak tudom!”

A szénaboglyahajú lány azzal is tisztában van, viselkedése miatt nem mindenhol fogadják szívesen. Legutóbb egy szórakozóhelyre nem engedték be. Erről is a közösségi oldalon tájékoztatta a rajongóit, természetesen a tőle már megszokott baukósévás stílusban.

„Az milyen Wazz, tegnap Romkert VIP-be köcsög biztonsági őr nem enged fel, mert VV ÉVA vagyok! Jézus, de a suttyókat felengedi! Mondtam neki: most már ha fizetnél, se mennék fel, milyen jó a munkád, paraszt! Inkább köptem volna le.”

 

Kalandorok kíméljenek!

Baukó Éva lassan egy éve szakított a szerelmével, Ádámmal. A lány azóta is egyedül hajtja álomra a fejét, és mint mondja, ez még egy jó darabig így is marad.

– Nem érzem magamban a késztetést, hogy járjak valakivel. Sok jelentkező akad, de egyikük sem érdekel. Kapcsolatot sem szeretnék, az egy éjszakás kalandoktól meg egyenesen rosszul vagyok!   

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet