Celeb

Gotye-nak elege van a slágeréből

ozs

2012. május 6. vasárnap 13:45

Az elmúlt hónapok alatt ­hir­telen világsztárrá vált Gotye nem csinál titkot abból, hogy már a rosszullét kerülgeti, ha csak egy hang is megüti a fülét a saját, Somebody That I Used To Know című slágeréből.

 

Bár Gotye Somebody That I Used To Know című slágere még csak most került fel Class 40 e heti listájának harmincadik helyére, az énekes már most rosszul van dalától, a feldolgozásoktól pedig falra tudna mászni. – Szürreális érzés, hogy én írtam a dalt, én vettem fel, aztán onnantól kezdve már csak szemlélője vagyok a további sorsának.

 

 

Számtalan feldolgozás és paródia árasztotta el a világhálót, rengeteget küldenek nekem is, de nem nézem meg mindegyiket. Lassan elérem azt a pontot, hogy soha többé nem akarom hallani ezt a dalt, arra meg végképp nem vagyok kíváncsi, hogy egyes emberek mit művelnek vele – kommentálta a dala iránti hirtelen jött nagy érdeklődést Gotye, akinek egyáltalán nem változtatta meg az eddig megszokott ­élet­vitelét a világhírnév.

– A megnövekedett népszerűségem leginkább a következő lemezem költségvetésére lehet hatással, rám és zenémre egyáltalán nem. Annyi csak, hogy végre lehetővé vált, hogy nagyobb büdzsével vonuljak stúdióba – elmélkedett Gotye. A belga-ausztrál énekes, dobos, zongorista dalszerző egyébként tizenegy éve alapította meg a zenekarát. Több lemeze is megjelent már, mire beleszeretett a dalaiba Drew Barrymore, aki aztán belecsempészte a filmjeibe. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Tekintélyes japán tudományos elismerést kapott Karikó Katalin

888.hu

Ki gondolta egyáltalán, hogy van diplomája?

origo.hu

Kitette a netre, hogy 417-tel száguldott az autópályán, a rendőrség nem hagyja annyiban - videó

zaol.hu

Piros bikiniben pihent a jakuzziban a hévízi szépség

mindmegette.hu

Így lesz vajpuha a tepsis-mustáros tarja, vele sült krumplival maga az álom!

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

ripost.hu

Kitört a celebháború: Kulcsár Edina új pasija keményen beszólt Alekosznak

origo.hu

Szívszorító szavakkal búcsúzott Csollány Szilvesztertől olimpiai bajnok barátja