Celeb

Csomor Csilla egy szakítást már túlélt

Dobos Péter

2012. május 21. hétfő 09:45

Tizenkilenc év után elköszön a Pesti Magyar Színház társulatától Csomor Csilla. A művésznő életében először lesz szabadúszó színész, ami ugyan fáj neki, de nem töri össze.

2012. június 8-a fontos dátum lesz Csomor Csilla életében. A művésznőnek ugyanis hivatalosan az az utolsó munkanapja a Pesti Magyar Színház társulatában, másnap már szabadúszóvá válik.

– Szívfájdalmam, hogy június 9-től nem tartozom sehová. Azért bánt igazán, mert tizenkilenc évem van ebben az intézményben, sőt, a főiskolai gyakorlatomat is a Nemzeti Színházban töltöttem – utalt a 2001 előtti időszakra Csilla, amikor a Pesti Magyar Színház még Nemzeti Színház néven működött. – Aztán négy évig Győrben voltam. Összesen tehát már huszonnegyedik éve vagyok a pályán, ami gombócból is sok. Eddig mindig csapathoz tartoztam, úgyhogy nagyon új ez a helyzet nekem – magyarázta a Borsnak a színművész, aki nem tudja, miért kell távoznia szeretett munkahelyétől. – Őze Áront, a színház igazgatóját kellene megkérdezni, hogy hogy látja, miért nem férek be a színészi koncepciójába – tette hozzá. (Lapunk megkereste a direktort, aki nem kívánt nyilatkozni.) Hiába azonban a kialakult űr Csilla életében, mégsem tört össze, inkább a megoldásra próbál koncentrálni.

– Úgy élem meg a dolgokat, hogy a helyzetek azért adódnak, hogy megoldjuk őket. Azért vannak kihívások az életben, amik megtalálnak, hogy kezelhessük őket. Attól leszek több, ha úgy kezelem a történteket, hogy emelt fővel tudok kijönni a szituációból. Ha csak azt nézem, hogy 2007-ben, kilenc év után a Barátok közt esetében a minden szempontból tökéletes, biztonságos, egzisztenciálisan is kedvező pozíciómat feladtam, de azóta is számol velem a produkció. Remélem, ezután is pozitívan alakul az életem – mondta az RTL napi sorozatának Berényi Zsuzsája.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, hogy összejött az unokája és az Exatlon bombázója

ripost.hu

Pucér tökély, teljesen meztelenül terül el előtted a legszexibb szörfös bombázó

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor közösségi oldalán köszönt el a bajnoktól

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi lakásban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

43 évesen meghalt a magyar színész