Celeb

Csak 500 ezret ér Bruce Willis kislánya

Létrehozva: 2012.05.08.

Egyetlen fotósnak sem sikerült még lencsevégre kapnia Mabel Ray Willist, Bruce Willis egyhónapos kislányát. A paparazzók már nem is lelkesek, ugyanis a képért nem fizetnének sokat.

 

A Bors munkatársa felvette a kapcsolatot az egyik vezető amerikai hírügynökség fotósával. Marc érthető okokból nem szeretné felfedni kilétét, de néhány dolgot elárult a paparazzók világáról.

– A sztárokról készült fényképek értéke jelentősen csökkent a múlt évi árakhoz képest. Ma már mindenkinek van fényképezőgépe, boldog-boldogtalan fotókat készít. Ha valaki készítene egy képet Bruce Willis lányról, az nem érne többet ötszázezer forintnál – mondta a fotós, aki elmesélte, hogyan védekeznek a paparazzik ellen kisgyerekes sztárcsaládok.

– Ez ma már úgy működik, hogy a hollywoodi celeb elhívja az otthonába valamelyik magazin munkatársát, s az újságtól kapott összeget eladományozza valamelyik jótékony szervezetnek. Ha megjelennek az első babafotók, alábbhagy az érdeklődés – mesélte Marc, aki szerint Willis azok közé a sztárok közé tartozik, akik mindig együttműködők és kedvesek a lesifotósokkal.

Ám mindezek ellenére jóval kevesebb külföldi fotós lebzsel a sztár budai otthona körül, mint annak idején Angelina Jolie és Brad Pitt rózsadombi villája előtt.

– Egy sztár akkor érdekes, amikor épp megérkezik valahová, vagy történik vele valami. Bruce Willis augusztus végéig itt lesz Magyarországon, két hét múlva már senkit nem fog érdekelni – mondta a fotóriporter, aki képes hat-hét órán át bokorban ücsörögni egy jól elkapott pillanatért.

– A hírességek nélkül nem lenne munkánk, de közülük néhányan megértik, hogy ez fordítva is igaz: nélkülünk ők sem léteznének. Vannak, akik ezt felfogják, vannak, akik nem – vallotta be Marc, aki szerint Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon vagy Anthony Hopkins is készséges a lesifotósokkal. A legnehezebb eset viszont Brad és Angelina.

– Ők kiszámíthatatlanok. Egyszer nagyon közvetlenek, másszor kifejezetten utálatosak, hadonásznak, lökdösődnek. De ez érthető, hiszen hat gyerekük van, akiket féltve óvnak a nyilvánosságtól – mondta az amerikai fotós.

 

Testőrök nélkül jár a világsztár

Testőrök nélkül, egyedül érkezett a tegnapi Die Hard – Drágább, mint az életed forgatására Bruce Willis. A hollywoodi nagyágyút csak a sofőrje kísérte. Hétfőn a Szabadság téren, az egykori királyi televízió székházában vették fel Willis első jeleneteit. A sztár reggel nyolc óra körül, minden felhajtás nélkül jelent meg. Mosolygós volt és jó kedélyű. A szakadó esőben mindössze egyetlen rajongó várt rá, aki kitartása ellenére autogram nélkül maradt.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek