Celeb

Seherezádé a lányokat is szereti - meztelen fotóval

Címkék
ValóVilág

Létrehozva: 2011.11.30.

Sehi nagyon vagány, imádja a féktelen bulikat, simán csókolózik lányokkal – állította a villa szenvedélyes nőjének közeli ismerőse. Alekosz exéről is kiderült: szívesen izgatja közönségét leszbikus show-val.

Izzott a levegő Seherezádé és Veronika címlapfotózása közben. A ValóVilág-villa lányai irigykedve, fiai pedig vágyakozva nézték a cérnatangában pózoló lányokat. Korábban Veronika és Sehi nyerte a Villa Háziasszonyok hetét, a főnyeremény pedig egy CKM-es fotózás volt. A fekete és szőke szépség majd kiugrott a bőréből örömében, amikor meghallotta, hogy egy ilyen színvonalas újságban szerepelhet. Profik módjára vetették bele magukat a pózolásba. Az őket fotózó stábnak nem lehetett olyan kérése, amit ne teljesítettek volna, sőt a saját ötleteiket is hasznosították a tökéletes végeredmény érdekében. Így amikor az alkalmi modellektől mindössze azt kérték, hogy álljanak közel egymáshoz, a lányok továbbgondolták a beállítást, és szorosan összesimultak. Az egymásnak feszülő mellek láttán elakadt az őket mustráló férfiak szava. Izgatóan hatott rájuk az enyhén leszbikus jelenet.

A kinti barátnők szerint Veronika és Seherezádé nem először került ilyen szituációba.

– Veronika imádja magára vonni a figyelmet, megtörtént, hogy spontán leszbishow- t adott egy buliban – mesélte munkatársunknak a lány egyik barátnője. – Persze szexuálisan ez nem izgatja fel, de az már igen, amilyen hatást kivált ezzel az őt bámuló férfiakból!

Seherezádé barátnőjétől is hasonló nyilatkozatot kaptunk:

– Sehi nagyon vagány, imádja a féktelen bulikat, simán csókolózik lányokkal is, nem nagy gond számára ilyen szexi jelenetben részt venni. Szerintem nagyon jól érezték magukat a fotózás közben, és meggyőződésem, hogy direkt játszottak rá a szerepükre, hadd robbanjanak fel a vágytól a fiúk – mondta Mercédesz.
Munkatársunktól

Seherezádé röfögésén röhög mindenki - videóval
Végzett a pasija VV Seherezádéval
Való Világ: Vera mégsem hívja ki Veronikát?
Pornózás miatt kirúgják Verát a villából? - +18-as fotókkal

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek