Celeb

Éden Szandi kidobta meztelen cicijét és popóját - botrányos videóval

Címkék
18+

Létrehozva: 2011.08.23.

Haragosa küldhette el a Playboy-nak azt a videót, amelyen Éden Szandi mellét mutogatva énekli Flour Mizu? című dalát. A házi felvétel hatalmas vihart kavart.

Újabb botrány tört ki Éden Szandra körül. A Viasat kolumbiai valóságshow-jának szereplőjéről pikáns felvétel került fel az internetre. A nem mindennapi videón vadonatúj mellét és a fenekét is büszkén megmutatja.


 


Szandi szemlátomást jól érzi magát, erotikus táncot lejt, énekel, táncol, produkciójához pedig a franciágyat és az óriási tükröt is rutinosan használja.

– Egy olvasónk juttatta el hozzánk a felvételt, és érdemesnek találtuk arra, hogy megosszuk másokkal is – mondta a videóval kapcsolatban Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője.

A www.playboy.hu
– Úristen! – kiáltott fel Szandi a képsorok láttán.
– Ez a felvétel egy házibuliban készült, alig néhány hete. Pontosan tudom, ki készítette, egy Zdenkó becenevű srác, aki egy barátunk társaságával nézett be hozzánk. Nem tudom, mi a célja azzal, hogy nyilvánosságra hozta a felvételt, de majd utánajárok. Nem elég, hogy hívatlanul állított be, a bizalmunkba fogadtuk, enni, inni kapott, a megkérdezésünk nélkül tette közzé a felvételt. Nem csoda, hogy azóta sem sikerült elérnünk, hogy küldje át nekünk – tette hozzá a lány, majd megjegyezte, nem kizárt, hogy pert indít a férfi ellen.


GYLF

>

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek