Celeb

Igazáért perel az aktja miatt kizárt magyar szépség - videóval

Létrehozva: 2009.05.19.

Világbotrány kerekedett abból, hogy félmeztelen fotói miatt kizárták Papp Zsófiát A Királynő című szépségversenyből. A gyönyörű lány bepereli a Magyarország Szépe Kft.-t az igazságtalannak tartott döntés miatt, s harcában tekintélyes pártfogót keresett magának: a milliárdos Donald Trumpot, a Miss Universe versenyek tulajdonosát. A Bors úgy értesült, hogy a debreceni Zsófi ma kap választ az amerikai ingatlanmogultól.

Donald Trump: a nőfaló iparmágnás
Donald Trump a világ egyik leggazdagabb embere. A hatvanhárom éves milliárdos egy New York-i építőipari munkás és egy skót bevándorló gyermeke, tizenhat éves korától apja kezei alatt dolgozott, a hatvanas években pedig önállóan kezdett lakásokat vásárolni, rendbe hozni és kiadni. Az első Trump hotelt a hetvenes évek elején építette Manhattanben. Sosem vetette meg a csinos nőket, harmadik felesége, a szlovén Melania Knauss huszonnégy évvel fiatalabb nála. Donald a Miss Universe Organization tulajdonosa, mely számos szépségversenyt szervez.
Miss Californiát megmentette
Az idei Miss Californiáról, Carrie Prejeanről félmeztelen fotók bukkantak fel, ezért a bizottság meg akarta fosztani címétől. A lány állította: a tizenhét éves korában készült topless fotók egy portfólió részeként születtek, és ő rendes keresztényként viselkedett egész életében. A verseny tulajdonosa, Donald Trump kiállt a szőkeség mellett, és nem vette el koronáját, mondván: a képek merészek ugyan, de nagyon szépek




Papp Zsófi utolsó interjúja a felkészítő táborban












Görgényi–Gyulai
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek