Celeb

Fresh Andi a Duna parton villantja melleit. Szexi képgalériával!

Címkék
18+

Létrehozva: 2008.11.05.

Minden porcikám igazi! – reagált az őt ért vádakra Fresh Andi, aki a Playboy magazin novemberi címlapján pózol. Az énekesnőt a képek megjelenése óta támadják azzal, hogy plasztikai sebésznek és retusálásnak köszönheti gyönyörű formáit. Andi szerint senki nem nyúlt a melleihez.

Klikkeljen még több szexi fotóért!

Fresh Andi már másodszor hozza lázba a magyar férfiakat a nyuszis magazinban közölt fotóival. A Fresh együttes énekesnőjének ugyanolyan feszes a keble, formás a feneke, mint a négy évvel ezelőtt készült aktképeken. Alighanem ez az oka, hogy sokan azzal vádolják, hogy sebészkés és a számítógépes program tette tökéletessé alakját. Andi csak nevet a vádakon.

– Büszke vagyok arra, hogy a magazin címlapjára kerültem – nyilatkozta lapunknak Andi. – Szerintem nem rossz teljesítmény egy olyan mezőnyben, amelyben a lányok kilencven százalékának szilikonnal töltötték fel valamelyik testrészét. Az pedig különösen jólesett, hogy Radnai Péter másodszor kért fel címlaplánynak. Ezek szerint az olvasók kíváncsiak a képeimre, az újság pedig jól fogy, ha én pózolok a címoldalon – fejtegeti. – Egyáltalán nem volt ellenemre a vetkőzés, hiszen profi csapattal, nagyon kellemes körülmények között zajlott. Az is igaz – teszi hozzá –, hogy október lévén estére igen csípős lett a levegő, de megérte a fagyoskodás, mert fantasztikusan szépek lettek azok a képek, amelyeken a Lánchíd a háttér – mondja.
– Ki kell ábrándítanom azokat a vádaskodókat: amit a képen látnak, az mind igazi. Legfeljebb a szüleimnek tartozom köszönettel az alakomért, mert olyan géneket örököltem tőlük, hogy még számítógépes szakembernek sem kellett hozzányúlnia a keblemhez és a fenekemhez.

Földvári Zsófi

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek