Ez a levendula szedd magad program, amit most a figyelmükbe ajánlanánk szinte az esszenciája az újranyitásnak és a nyaraljunk itthon szlogennek. Hiszen ki tud ellenállni a dúsan virágzó levendula bokrok lila hullámzásának, bódító illatának, a szikrázó napsütésnek és a grillen készült fogásoknak, a levendula fröccsről és szörpről nem is beszélve.
De az egészben az a legszebb, hogy a nagy terület miatt biztonságban is érezhetjük magunkat és a szervezők a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyve szerint készülnek.
A Szezonnyitó Levendula szedd magad 7végét és falatozást Laszip Tamás levendulabirtokán találják majd, Szentantalfa mellett. A levendulaföld érdekessége, hogy a főállásban informatikus tulajdonos saját fejlesztésbe kezdett, így most egy kertészeti robot segít a gyomok kapálásában – bár az önálló munkát még tanulnia kell. Idén a látogatók már megismerhetik a kis Bors (ökröcske) robotot, ami talán jövőre már mindent egyedül elvégez majd – olvasható a közleményben és az esemény Facebook oldalán.
Idén is 3 hétvégén át lesz nyitva a levendulás: 2020. június 12-14-én, 19-21-én és 26-28-án.
A tulajdonos ajánlása szerint, ha tele a kosarunk (egy kis kosár 3000 forint) nyúljunk el egy pokrócon vagy egy nyugágyon és kérjünk egy pohár levendula szörpöt vagy fröccsöt.
Az első hétvégén a @Borganika séfje, Pancsovay Zita gondoskodik majd a fogásokról, ami között lesz egy mártogatós válogatás is olyan finomságokkal, mint baba ganoush, mentás fehérbab hummusz, zöldborsó pesto, mini bajorkolbász levendulás almachutneyval és zöldségbatonok, valamint laposkenyér. A desszert pedig grillezett barack lesz kecskesajttal, mandulás morzsával és egy csipet levendulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.