Manapság olyan nehéz még be nem telt gasztro workshopokat és főzőkurzusokat találni, hogy azonnal lecsaptunk erre az április eleji lehetőségre. A 2020. április 05-re tervezett pilisvörösvári Kenyérsütő Workshopon úgy állították össze a készítendő kenyereket, hogy ne csak azoknak legyen öröm, akik helyben gyúrnak és kelesztenek, hanem a családnak is, akik még mindig csak a fehér kenyér erejében hisznek.
Ezért a munka során háromféle kenyeret készítenek majd el a jelentkezők: egy tiszta rozskenyeret egy tönkölyt és egy fehér kenyeret. A 9 órától 15 óráig tartó kurzus végén pedig két kenyeret vihetnek majd haza. Például egy egészségesebb rozskenyeret, vagy magvas tönkölyt, illetve a családnak egy sima fehér kenyeret, amíg szép lassan át nem szoknak a többire – olvasható az esemény Facebook oldalán, amin keresztül jelentkezni is lehet a kurzusra.
A workshop ára tartalmazza a hozzávalókat, két darab ajándék szakajtót, amiben haza lehet majd vinni a kenyereket és máskor is használhatók a kelesztéshez. Illetve a tudás mellett, nyomtatott anyagokat is adnak a szervezők, valamit egy kis üvegben fehér- és rozskovászt is, amit otthoni táplálgatás után, további sütésekkor is felhasználhatunk.
Amit vinni kell, az egy nagy tál, amiben dagasztani lehet majd a tésztákat, illetve valami láda vagy kosár, amibe a két szakajtónyi kelt tésztát haza lehet szállítani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.