Ők a Best of Budapest & Hungary idei díjazottjai

Best of Budapest & Hungary
PUBLIKÁLÁS: 2015. március 23. 12:39
Ők a Best of Budapest & Hungary idei díjazottjai

A Budapest Week Publishing kiadó 1993 óta díjazza – idén 59 különböző kategóriában – a hazai vendéglátó, szállodai és más idegenforgalmi szolgáltató szféra tagjait.

A Best of Budapest & Hungary Életmű díját idén Bock József vehette át, a magyar borkultúrában, a hazai gasztronómiában és vendéglátásban, valamint a villányi régió fellendítésében vállalt szerepéért – jelentette be a kiadó.

Best of Budapest & Hungary kiemelt kategóriáinak díjazottjai

Az Év Gasztrobloggere: Csíki Sándor, a Food&Wine bloggere.
Az Év Séfje: Wolf András, a Boscolo Budapest, a New York Kávéház és a Salon étterem séfje.
Az Év Cukrásza: Raj Ráchel tortadizájner, a Tortaszalon tulajdonosa.
Az Év Éttermese Modern kategóriában: László Árpád, a Robinson - Timeless kitchen és a BRGR-lánc tulajdonosa.
Az Év Éttermese Classic kategóriában: Rudits Károly, a Lou Lou étterem tulajdonosa.
Az Év Éttermese Budapesten kívül: Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd, az encsi Anyukám Mondta étterem tulajdonosai.
Az Év Szállodása: Thomas M. Fischer, a Corinthia Hotel Budapest igazgatója.
Az Év Szállodása Budapesten kívül: Katz Péter, a büki és sárvári Danubius Health Spa Resort szállodák igazgatója.
Az Év Gasztro-borásza: ifj. Figula Mihály, a balatonfüredi Figula Pincészet vezetője.
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.