
A szervezők ígérete szerint nemcsak a kóstolópoharakból, de a desszertekből is a legfinomabb hazai párlatok zamata köszön majd vissza a Budai Várban, ahol ezúttal külön helyet alakítanak ki az édességkülönlegességeknek.
Kóstolhatunk majd pálinkával töltött bonbonokat és macaronokat, békési szilvalekvárral töltött papucsot, ChocoMe-Rézangyal párosításából született málna pálinkával ízesített étcsokoládét vagy körtés likőrös fehér csokoládét is. A fesztiválon összesen 12 egyedi desszertkreáció kap majd standot.
A fesztiválon először lesz lehetőség megkóstolni a hazai iparművészek által megálmodott díszes üvegek tartalmát, amelyben évekig érlelődött a párlat. Emellett pedig a tavaszi Pálinkafesztiválra készült, limitált számú Év meggypálinkájából is lehet még vásárolni.
Ismét elindul a blendelő kurzus, ahol az érdeklődők is elkészíthetik saját párlatukat, amelynek ízét, illatát és alkoholfokát is maguk állíthatják be.
Hol: Budavári Palota Hunyadi Udvarában
Mikor: Október 3-6. között.
Csütörtök: 14-24 óra
Péntek: 14-02 óra
Szombat: 12-02 óra
Vasárnap: 12-22 óra
Mennyiért: napijegy ára 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz, és ingyenes belépést a Budapesti Történeti Múzeumba. Elővételben 1500 Ft, erről információ itt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.