backstage

Koholák Alexa nem vágyik már a régi, karcsú testére

uv

Létrehozva: 2018.12.10.

Sok negatív kommentet kapott kapott a Csak show és más semmi csinos versenyzője, Koholák Alexa, akivel hatalmasat fordult a világ fél év alatt. Férjhez ment, spirituális életet él, és a külseje is átalakult. Míg korábban hosszú műhajjal, műszempillával, műkörömmel, műcicikkel és kisportolt külsővel hódított, mára már a természetesség híve. Leszámolt a mű dolgokkal, és a felkapott plusz tíz kiló sem zavarja annyira. 

– Picit rosszul érzem magam, mert sokan bántottak, hogy meghíztam, de igazából csak magam miatt kezdtem el most egy 60 napos diétát. Azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és tetsszem magamnak – magyarázta lapunknak Alexa, aki a férjének egyébként mindenhogy tetszik.

– Balázs így is, úgy is szeret, de azért nő vagyok és szeretek jól kinézni. Ettől függetlenül, ha a diéta után visszahízom és 70 kilós leszek, az sem fog érdekelni. Hosszú évekig becsaptam magam és a külvilágot is a megcsinált külsőmmel. Csak a felszínes dolgokra adtam, de ennek vége. Már nem akarok megfelelni senkinek, csak magamnak – tette hozzá az egykori ÉNB-szereplő, aki a fogyásáról már képet is posztolt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek