backstage

Szoptatással fogyott le Horváth Éva

uv

2018. október 19. péntek 11:00

<p>A Csak show és más semmi! dögös anyukájának már a szülés után néhány héttel kockás lett a hasa. Mindezt diéta és mozgás nélkül érte el. De akkor mi történt?</p>

Alig másfél éve, hogy életet adott kisfiának, Kristófnak, de máris bomba formában van az egykori szépségkirálynő. De ahogy a legtöbb anyuka, neki sincs ideje a pici mellett edzeni, szigorú diétát követni. 

– Én minden fogyni vágyó nő­nek azt mondom, szoptasson! – nevetett fel Éva. – Gyakorlatilag olyan, mintha borotválnák le rólad a kilókat, konkrétan fo­gyaszt. Hiszen az anyatej összetétele az elején szinte tiszta zsír, amit valahonnan el kell venni a szervezetből. Roppant szerencsés vagyok, a szülés után három hónappal ugyanis alig látszott rajtam valami, a negyedik hó­napban pedig leszálkásodtam  és kockásodott a hasam – mesélte Éva, aki igazi kakukktojás a kismamák között. 

A modell nagyon büszke párjára, hogy mindenben számíthat rá, a peluscserétől az altatásig. A cicizést kivéve, így ez a teendő a Csak show és más semmi! próbái közben is elôfordul.

– Péntekenként egész nap a stúdióban vagyok, és mivel Kristófka mást még nemigen szeret, itt etetem. Azt gondolom azonban, hogy másfél évesen már el lehet hagyni a cicizést, és most ezen vagyunk. Épp bölcsibe szoktatjuk, ami egyrészt fontos a közösség miatt, illetve abban bízunk, ha látja a kis társait, ahogy esznek, neki is megjön a kedve hozzá.

A modell a Borsnak azt is elismerte, hogy nagyon hiányzik neki a rendszeres testmozgás. Jövőre mindenképp szeretné folytatni a futást és a jógát, ami testileg és szellemileg is feltölti. Addig pedig kisfia emelgetése és a TV2 szuperprodukciója biztosítja számára a jó kondit. A pénteki adásban ugyanis nem egyszerű feladatot vállalt magára és társára, Baronits Gáborra.

– Gábor vízilabdázott, én bú­várkodtam, mindketten imádjuk a vizet, így azt gondoltuk, ez könnyű lesz, de amikor először bekerültünk a plexibe, rájöttünk, hogy mégsem. Ez egy kőkemény fizikai próbatétel, ahol nem elég megcsinálni a mozdulatokat,  könnyeden kell kipattanni a plexi szélére – mesélte Éva.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

További cikkek