Pedofilgyanú Cegléden: Elvették a szüleitől a négyéves Andikát

Három napja engedték ki a kórházból azt a négyéves kislányt, akit a rendőrség gyanúja alapján megerőszakolhattak Cegléden – tudta meg a Bors. A törött lábú Andikát a szülei szállították kórházba négy hete, vérzett a nemi szerve, a nőgyógyász szerint megerőszakolhatták.

A Bors írta meg elsőként: a család azzal vé­dekezik, hogy egy óriási, 500 kilós súly esett vé­letlenül Andika lábára, így keletkeztek a sérülései. A családtagokat többször kihallgatták, a gyermek nagybátyját hazugságvizsgálatnak is alávetették.

Andikát az apja tartja kezében. A kisebbik lányt már koràbban, most pedig őt is kiemelték a családból. © Facebook

– Három napja kiengedték a kórházból, de nem lehet a szüleivel, ugyanis kiemelték a családból, nevelőszülőkhöz került. Az édesanyja több mint három hétig el sem mozdult mellőle, még benn is aludt, most egy csapásra ő sem láthatja, azt sem tudni, hova került a kislány – mondta lapunknak a szülőknek szállást adó ceglédi telephely vezetője. – A lefoglalt autót visszakapták, a súlyt is használhatom már, várjuk, hogy kiderüljön az igazság. A kór­házban pszichológus vizsgálta, a következő hetekben az óvodai környezetét ellenőrzik és a gyerekorvosát is meghallgatják – tette hozzá a férfi.

Andika súlyosan megsérült, most hagyhatta el a kórházat, majd azonnal kiemelték őt a családból, nevelőszülőkhöz adták © Facebook

Úgy tudjuk, a rendőrség minden eshetőséget vizsgál az üggyel kapcsolatban, így a balesetet sem tartják kizártnak, de az ügy minősítése nem változott: szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoznak, továbbra is ismeretlen tettes ellen.