Óriási pornósztár lett a kirúgott asszisztensnő – 18+ képekkel

Nem a munkaügyi bíróságra rohant kártérítésért a 32 éves nő, inkább Németország egyik legsikeresebb pornószínésznőjévé avanzsált.
Nem a munkaügyi bíróságra rohant kártérítésért a 32 éves nő, inkább Németország egyik legsikeresebb pornószínésznőjévé avanzsált.

Amikor egy észak-német fogorvos megtudta, hogy assszisztense évek óta pornófilmezéssel keres plusz pénzt, azonnali hatállyal kirúgta. Ez 2013-ban történt, és a nő ahelyett, hogy munkaügyi bíróságra ment volna (egész jó eséllyel) jogorvoslatért, inkább úgy döntött: teljes egészében a pornóiparból fog megélni. Azóta nagyon szép karriert futott be Texas Patti néven a jelenleg 32 éves hölgy.


Olyannyira, hogy ő lett a legsikeresebb xxx-modell és -színész a németek pornólegendája, Gina Wild óta. Nem véletlen, hogy immár leszerződtette a legnagyobb német szexkereskedelmi cég is: ő a hírneves Beate Uhse új arca. Mint a cég sajtóközleményében írta, exkluzív szerződést kötött a 94-62-92-es paraméterű fekete bombázóval, aki hirdetésekben, tévéreklámokban és élő show-kban, rendezvényeken is fog szerepelni, például erotika-kiállításokon. Természetesen szoft- és keménypornót is forgat majd vele a szexipari óriás.


Ilyet persze már több tucatot csinált a hölgy a rendelőből való kirúgása előtt és után is, 2013-ban a pornó-Oscarnak számító Arany Vénuszt is megkapta a (lefordíthatatlan) One Night in Bang Cock címet viselő moziért. A legnagyobb személyes sikerét azonban talán mégsem ez jelentette, hanem A fogorvos című bosszúfilmecskéje, amit volt munkaadója ihletett – írja a Bild.

Jól adja el magát

A lányt most profi cég szerződtette, de eddig is zseniálisan adta el magát. Facebookján 3D-s Patti-póz-képeket vehetnek a rajongók, a Twitterjén minden újramegosztott posztjáért exkluzív meztelen képet ígér a követőinek.