Megerőszakolta a kutyáját, majd a pórázzal fojtotta meg két gyermekét – azzal védekezik, hogy őrült

Az amerikai Lisa Snyder hátborzongató történetéről már többször is beszámoltunk oldalunk hasábjain. A 37 éves pennsylvaniai nő 2019 szeptemberében egy kutyapórázzal fojtotta meg négy-, illetve nyolcéves gyermekeit, majd miután a kutyájukkal szexelt egyet, a két kicsi holttestét a pincében akasztotta fel.

Az anyát emberölés mellett bizonyíték eltüntetésével, valamint állatkínzással és kutyával folytatott fajtalankodással is vádolják, és a legfrissebb hírek szerint ügyvédeivel együtt azzal próbálja megúszni, vagy legalábbis mérsékelni a rá váró büntetést, hogy őrültnek vallja magát.

A Daily Star szerint védői minél hamarabb szeretnék bizonyítani, hogy Snydernek hosszú ideje komoly mentális problémái vannak, ami miatt nem beszámítható, így a védekezési stratégájuk is teljesen más lenne. Ezen kívül azt is szeretnék elérni, hogy az állatkínzásos ügyet egy másik bíróság tárgyalja, az emberölési ügytől függetlenül.

Snydernek szüksége is van a jó védelemre, ugyanis ha épelméjűnek és bűnösnek találják, még a halálbüntetésre is jó esélye van. A gyerekgyilkos nő egyébként határozottan tagadja a vádakat, szerinte a kettős gyilkosságot a nyolcéves fia követte el. Állítása szerint fia azért lett öngyilkos, mert folyamatosan zaklatták iskolatársai, imádott húgával pedig azért végzett, mert meg szerette volna kímélni a hasonló kínoktól ha iskolás korba lép.

A halottkém szerint azonban egymást vagy saját magukat egyik gyermek sem tudta volna ilyen módon megölni és az is beszédes, hogy a gyermekek halálakor csak az anya tartózkodott velük otthon. A nyomozás során az anyáról olyan fotókat találtak, amiken a család kutyájával fajtalankodik és 2000 oldalnyi Facebook-aktivitásának feltárása során a csetüzenetek között sok egészen állatias fotók is volt. Emellett pedig a neten olyan dolgokra keresett rá, mint „felakasztani magamat”, „majdnem megúsztam”.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors