Gyomorforgató: gondozója erőszakolta meg a magatehetetlen nőt

Ráadásul videóra is vette a szörnyűséget.
Ráadásul videóra is vette a szörnyűséget.

A közelmúltban tartóztatták le azt a 40 éves gondozót, aki nem csak megerőszakolta felügyeletére bízott, magatehetetlen áldozatát, de videófelvételt is készített gyomorforgató tettéről. A kaliforniai Anaheim városában élő Raul Salgadocastro állítólag húsz éve gondozta egy bentlakásos otthonban azt a kommunikációra képtelen, most 45 éves asszonyt, akin kiélte perverz nemi vágyait.

Az esetre minden bizonnyal nem került volna fény, ha valaki rá nem lel Salgadocastro telefonjában a kompromittáló felvételekre – írja a CrimeOnline oldala.

Óvnia és gondoznia kellett volna, ehelyett megerőszakolta áldozatát © Anaheim Police Department

Az amerikai hatóságok az áldozat anonimitása védelmében nem hozták nyilvánosságra, melyik intézményről van szó, és azt sem árulták el, pontosan hogy jutottak az említett mobiltelefon birtokába, illetve egyszeri nemi erőszakról van-e szó, vagy esetleg hosszabb ideje élősködött az ápoló a nőn. Kérdés továbbá, hogy Salgadocastrónak voltak-e további áldozatai.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors