Felöltöztették a Pirelli naptár sztárjait

Bemutatták a jövő évi Pirelli naptárt, de aki hiányos öltözetű, híres, szexi nő­ket szeretett volna látni benne, annak csalódnia kell. Régen az olasz gumiabroncsgyár naptára egyet jelentett a női meztelenséggel, a művészi erotikával, de mára ebből csak a művészet maradt.

Egyre kevesebb ruha kerül le a naptár mo­delljeiről: míg 2012-ben Kate Moss és Milla Jovovich anyaszült meztelenül pózolt a kalendárium lapjain, 2020-ban csak tetőtől talpig felöltözött hírességeket láthatunk. A jövő évi naptárat William Shakespeare Rómeó és Júliája ihlette, Paolo Roversi olasz fotóművész korunk Júliái nyomá­ba eredt. Olyan hírességek álltak modellt neki Veronában, mint a Harry Potter-sorozat Hermionéját alakító Emma Watson, az Alkonyat-filmek sztárja, Kristen Stewart vagy Claire Foy angol színésznő, akit a brit királyi család életét feldolgozó A korona című sorozatból ismerhetünk.

A 2019-es kalendáriumot a hosz- szú nôi lábaknak szentelték

Mia Goth angol színésznô alakja legalább átsejlik a ruhán

Claire Foy mintha egy reneszánsz festményről lépett volna le

Emma Watson már kinôtt a kis varázslólány szerepéből

Fiús Júlia lenne Kristen Stewart

Gisele Bündchen 2006-ban még merész fotókon mutatta meg bájait, utódai sokkal visszafogottabbak

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors