Durva részletek a londoni fagyasztóba rejtett Heni haláláról: fizetetlen villanyszámla miatt bukott le a férfi, a hullaszagot légfrissítővel enyhítette

Döbbenetes részletek derültek ki annak a magyar lánynak, Sz. Henriettnek a haláláról, akinek holttestét Londonban, egy másik nőével együtt, egy lakás fagyasztójában találták meg. A gyilkossággal gyanúsított férfi rosszul lett a bíróságon.
Döbbenetes részletek derültek ki annak a magyar lánynak, Sz. Henriettnek a haláláról, akinek holttestét Londonban, egy másik nőével együtt, egy lakás fagyasztójában találták meg. A gyilkossággal gyanúsított férfi rosszul lett a bíróságon.

A gyanú szerint megfojtotta áldozatait, mielőtt holttestüket egy fagyasztóba rejtette a kettős gyilkossággal gyanúsított férfi. Zahid Younis állítólag légfrissítővel próbálta elfedni a bomlásnak induló holttestek borzalmas szagát, miután az áramot lekapcsolták a lakásában és a hűtőszekrény leolvadt – írja a The Sun.

Henriett (balra) és Mustafa holtteste a fagyasztóból került elő © Profimedia

A bíróság döbbenetes részleteket közölt a kétgyermekes magyar édesanya, Sz. Henriett és a háromszoros török anyuka, Mihrican Mustafa rejtélyes haláláról, akiknek a holttestét tavaly Canning Town egyik lakásában találta meg a rendőrség. A londoni Southwark kerület koronabíróságán elhangzottak szerint a két holttesten brutális sérülések voltak, a nők több bordája eltört, a 38 éves Mustafának pedig a szegycsontja és a gégéje is.

A gyilkossággal gyanúsított férfi állítólag kizárólag arra a célra vett egy fagyasztót még 2016 novemberében, hogy elrejtse benne a 34 éves Henriett holttestét. Egy villanyszerelő pedig szemtanúja volt annak, ahogy Younis légfrissítőt fúj a mélyhűtő köré, miután bejelentette, hogy kapcsolják vissza az áramszolgáltatást a lakásán, hangott el a bíróságon. Mindez 2019 áprilisában történt, pár héttel a holttestek megtalálása előtt.

A lakást egy éve ellepték a rendőrök és a szkafanderesek © Profimedia

Az angol lap beszámolója szerint Duncan Penny ügyész elmondta: A férfi lakásában borzalmas szagok voltak, miután a villanyszolgáltatást állítólag kifizetetlen számlák miatt lekapcsolták. Tudta, hogy ez holttestek bomlásához vezet majd, amely lebuktathatja, ezért az ismerőseitől kért pénzt, hogy tartozását rendezze.

Ezután, 2019 áprilisában érkezett ki egy villanyszerelő a lakásba, hogy az áramot visszakapcsolja. Younis pedig a lebukástól félve folyamatosan légfrissítőt permetezett a hűtő köré. Ez kelthetett gyanút a munkásban.

Ez is érdekelheti!

Hidegvérrel megölte feleségét a bolttulajdonos - a holttestet pedig az üzlet hűtőjében lefagyasztotta

Vevők fedték fel a gyomorforgató titkot: 15 évig rejtegette egy fagyasztóban nagymamája holttestét – 18+

Sokkot kaptak az ellenőrök attól, amit a pizzéria fagyasztójában találtak

A bíróságon elhangzott, hogy a magyar lány naplót vezetett, amiben leírta, hogyan bántalmazta őt a férfi az együtt töltött idő alatt. Heni holttestén állítólag pizsama darabjait találták, ami arra enged következtetni, hogy a lakásban aludt, amikor a tragédia történt.

Állítólag Heni kilépett a bántalmazó kapcsolatból, ezután gyilkolhatták meg.

A beszámoló szerint két évvel a magyar lány eltűnése után, de még Mustafa holttestének fagyasztóba rejtése előtt Younis egy WhatsApp csoportban azt írta: "szeretne megszabadulni" egy nőtől.

Az ügyész azt mondta, a férfi a közösségi oldalakon küldött üzeneteket barátainak még 2018 májusában, ezekben arra panaszkodott, hogy "a nő nem akarja elhagyni a lakását". Mustafa sérüléseiből arra jutottak, hogy a halálát fojtogatás okozta.

Befizetetlen villanyszámlák miatt kapcsolhatták ki az áramot © Profimedia

Duncan Penny elmesélte azt is, hogy 2019. április 27-én látogatták meg a rendőrök a lakást Canning Townban, ahol arra lettek figyelmesek, hogy a mélyhűtő körül legyek repkednek. A fagyasztó le volt zárva, azt csak feszítővas segítségével sikerült kinyitni, így találtak rá a két holttestre.

Az ügyész szerint Younis szoros kapcsolatban állt mindkét áldozattal a halálukat megelőző hetekben.

Ez az én lakásom, az én problémám. Senkinek semmi köze hozzá

– a bíróságon elhangzottak szerint a férfi ezekkel a szavakkal tiltakozott, amikor a rendőrök őrizetbe vették.

Younis egyébként a tárgyalótermet rosszullétre hivatkozva elhagyta, a gyilkosságokat továbbra is tagadja. A tárgyalások hamarosan folytatódnak majd.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors