UFO

Megnyílt az égbolt a magyar gombász felett? Hihetetlen, mit fotózott le Anett - Fotó

E. R. A.

Létrehozva: 2024.05.23.

Régóta hisz a paranormális jelenségekben C. Anett, de nem gondolta volna, hogy egyszer saját maga örökíthet meg egy UFO-t. A 43 éves Nógrád vármegyei nő épp a barátaival ment el gombászni, amikor készített egy fényképet. Miután megnézte, leesett az álla, nem akarta elhinni, mi van a képen.

Anett évek óta jár gombászni a barátaival a Salgótarjánhoz közeli erdőbe. Ez számára jó kikapcsolódást jelent – ám ami legutóbb történt vele május 20-án hétfőn, az még a gombáknál is jobban felvillanyozta.

Anett UFO-t fotózott le? /
Anett UFO-t fotózott le? / Fotó: Pexels.com

„Mi lehet ez?”

C. Anett aznap délután fél három óra körül sétált a Szilváspuszta tanya közelében, kémlelte a füves talajt, hátha belebotlik egy gombába, néha pedig az égre is felnézett. Ez volt a szerencséje!

- Salgótarján mellett, a tanya közelében van egy csörlő. Azt fotóztam le, mert ahol álltunk, ott régen sífelvonó volt, de már nem működik. Csak a csörlő maradt. Gondoltam, megörökítem – kezdte történetét a Borsnak. Az égen akkor nem látott semmit szabad szemmel, ám amikor este megnézte újra a képet, megdöbbent: a kék égbolton, az említett csörlő felett valami rejtélyeset látott, ráadásul különös formája volt.

Kicsit meglepődtem. Ránagyítottam, és azon gondolkodtam, hogy mi lehet? Egy teljesen fekete folt van a képen, mintha lyuk lenne a felhőn…

 - tűnődött Anett.

Vajon UFO-t fotózott le gombászás közben, vagy valami galaktikus kapu nyílt meg Magyarország felett? Mivel tippje sem volt, ezért Anett az egyik UFO-s, paranormális jelenségekkel foglalkozó Facebook-csoportban megosztotta a képet, amit készített és rá is nagyított – hátha valaki tud neki racionális magyarázatot adni.

Anettnek eleinte tippje sem volt, mi lehet a képen. Gyanús volt neki, hogy csészealj formája volt /
Anettnek eleinte tippje sem volt, mi lehet a képen. Gyanús volt neki, hogy csészealj formája volt / Fotó: Bors olvasó

„Szabályszerű négyszög”

A posztjára gyorsan beindult a teóriagyár! Volt, aki szerint egy, a bolygónkat felfalni készülő fekete lyukat láthatunk, mások szerint méhrajt és volt, aki egy időkapunak gondolta a fekete foltot.

- UFO! Más mi lehet? - tanakodott az egyik kommentelő, mire egy másik rávágta:

Űrportál!

Egy férfi szerint nincs semmi különös a képen. 

- Madár lehet, olyan, mintha szárnyai volnának a két oldalán, azért olyan fura körülötte a kép – tippelt a férfi.

Egy másik férfi jobban elemezi kezdte a képet. Ő elvetette, hogy akár pixelhiba is okozhatta a foltot a képen és racionális magyarázatot keresett: 

Kinagyított képen olyan, mintha egy drón lenne. Szabályszerű négyszög alakú és mintha a propellerjei lennének a sarkain. De csapdosó madár is lehet

– találgatott a férfi.

Anett a hozzászólások láttán úgy hiszi, lehet, nem UFO-t fotózott le, azt viszont különösnek tartja, hogy a fekete lyuknak csészealj formája van. 

- Lehet tényleg drón, én inkább arra tippelek. Más ötletem nincs… - zárta szavait a nő. De azért jó eljátszani a gondolattal: mi van, ha tényleg űrjármű van a véletlenül lefotózott fekete lyukban?

Egyébként Anett a teljes képet is megosztotta velünk:

Világosan kivehető a fekete "lyuk" a felhőben. Fotó: Olvasói


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek