Aktuális

Görög szoborrá gyúrta magát Gömöri András

Bors

Létrehozva: 2019.03.28.

Önsanyargató fogyókúrába kezdett az Operettszínház sztárja. A diéta utolsó napjaiban már innia sem szabad. Az áldozat eredménye azonban látványos.

Forrás: Bánkúti Sándor

Ha valamibe belekezd, teljes energiával csinálja Gömöri András Máté. Nem kivétel ez alól a testedzés sem. Most is épp egy testépítő-bajnokságra készül. Instagram-oldalán a legfrissebb képei megdöbbentő átalakulásról tanúskodnak:  drasztikusan lefogyott, és izmai úgy dagadnak, mint Schwarzeneggeré fénykorában. 

– A mostani képeimen valóban sokkal vékonyabb vagyok, mint korábban, de megnyugtatok mindenkit, semmi bajom, csupán egy versenyre készülök, amit Miskolcon, a második otthonomban rendeznek – ma­gyarázta a színész. – Ka­­las Csaba felkészítőmnek köszönhetően az elmúlt években csaknem ti­zenöt kilónyi hasznos tömeget szedtem fel, bár a százat nem sikerült elérnem, egy-két kilóval lecsúsztam róla. Hat-nyolc kilót szálkásítottam már magamon, kifogytam a ruháimból, de még közel tíz kilót kell leadnom a következő két hónapban. Az étrend, amit követek, nagyon szigorú, minden ételt én magam készítek és grammonként mérem ki. A versenyt megelőző napokban már semmilyen szénhidrátot nem vehetek magamhoz. Ilyenkor beszűkültebb lesz a tudatállapotom, ami ijesztő, előtte és utána is vannak előadásaim, de nem először csinálom ezt, a színpadi teljesítményem rovására még sosem ment – mesélte Máté, akivel együtt diétázik felesége, Polyák Lilla.

– Kaptam tőle egy speciális táskát, amelybe praktikusan tu­dom bepakolni a napi főétkezéseket és a szükséges étrend-kiegészítőket. Mindketten játszunk az új előadásban, amit áprilisban mutat be a színház. Ebben Lillának két szerepe is van. Együtt próbálunk, feszült időszak ez, a közös diéta sem egyszerű, de az lebeg a szemünk előtt, hogy jön a nyár, és Lilla anyukájával, valamint a gyerekekkel is tervezünk egy-egy nyaralást – tette hozzá.

Meg kellett védenie magát

A 26 éves színész jelenleg a Budapesti Operettszínház áprilisi bemutatójára, a Carousel – Liliom című előadásra készül, amelyben a csibész hintáslegény, Billy (Liliom) bőrébe bújik. Testhezálló szerep a színésznek, akiről kevesen tudják, hogy egykor igazi rosszfiú volt.
– A csibészség tőlem sem áll távol, hiszen Miskolcon nőttem fel. Akkoriban sokkal egyszerűbb voltam, olyan volt a környezetem is. A fiúkollégiumban láttam ezt-azt, nem ártott, ha résen vagyok, utána tyúktelepen dolgoztam, ott is voltak érdekes figurák. Az Avasi kilátónál például egy pofont kellett kiosztanom, mert az első mobilomat egy srác el akarta rabolni. Egy határozott ütés, utána nyúlcipő – mesélte a színész.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek