Aktuális

Meg fog lepődni, milyen szabályok kötik a királyi család tagjait a karácsonyi ajándékozáskor

Bors

Létrehozva: 2018.11.27.

Azt hiszi, font százezrek cserélnek gazdát? Hatalmasat téved.

Forrás: Instagram

Minden családnak megvannak a maga karácsonyi hagyományai, ez alól pedig az angol királyi család sem kivétel, noha náluk kicsit szigorúbb rendhez vannak kötve a dolgok. Három nagyon fontos szabályt kell betartaniuk, amit soha, semmilyen körülmények közt nem szeghetnek meg.

A királyi család december 24-én pontban este 6-kor, a sandringhami kastély vörös szobájában gyűlik össze, hogy kibonthassák ajándékaikat. Ez azért is különös, mert az angolszáz országokban csak 25-én reggel szoktak ajándékozni.

PHOTO The Royal Family wearing ugly Christmas jumpers for charity!! #Kateandwills #princewilliam #princeharry #corgis (#sortof)

Posted by Windy City Brits on Wednesday, December 7, 2016

Előzetesen mindenki saját kezűleg helyezi el a csomagokat a szobában anélkül, hogy bárki észrevenné őket. Ezt követően Fülöp herceg vezényli az ajándékozást. Mindenki csak akkor bonthatja ki a maga csomagját, ha erre engedélyt kap. Meglepő módon tilos drága ajándékot venniük egymásnak, csakis pár ezer forint értékű, olcsó, de vicces kacatokkal lephetik meg egymást, például egy szándékosan ronda karácsonyi pulcsival. 

Ez a szabály nem azért van, mert fukarkodnának egymással, hanem mert nem szeretnék, hogy az ünnep a drága ajándékokról szóljon, mikor amúgy is megvan mindenük. 

(via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek