Vélemény

Vélemény: Óvatosan

Földvári Zsófi

2013. június 4. kedd 08:35

Majka egy utánozhatatlan fazon. Semmi flanc, semmi manír, a mai napig ugyan­az az ózdi srác, aki tíz évvel ezelőtt elindult a ValóVilágot meghódítani.

Meggyőződésem, hogy a sikerei mögött a természetessége áll és az, hogy nem fél megmutatni magát. A lelke legmélyebb bugyraiba is benézhet, aki kíváncsi rá, Petit az sem érdekli, ha adott pillanatban egy sarokban kuporgó, síró kisfiút látni. Vállalja a sérülékenységét és pont ettől szerethető. Ez a két lábon járó egyszemélyes valóság­show abból sem csinál titkot, hogy beteg. Veleszületett szívritmuszavarral küzd, ami miatt rendszeresen fullad és pánikrohamok gyötrik.

Több orvosnál is járt, eddig kétszer műtötték, de az állapota nem sokat javult. Majka erről is nyíltan beszél ahogy arról is, hogy hiába ebben a betegségben halt meg évekkel ezelőtt az édesapja, nem hajlandó visszavenni abból a feszített tempóból, amit sikeres éle­te diktál.

Hiába a rosszullétek és az orvosok szava, semmi sem állíthatja meg ezt a fiút. Tudja, hogyha ebben a tempóban halad tovább, akkor nem lesz hajlott hátú öregember, de szerintem nem is akar az lenni. Inkább rövid és tartalmas életet szeretne élni.

Az ő választása. Az már más kérdés, hogyha a kisfia választhatna, akkor ő mit mondana? Biztosan még nagyon sokáig szeretné maga mellett tudni az apukáját, akiről most még nem is sejti, hogy milyen különleges fazon.

Kívánom nekik, hogy még nagyon sokáig legyenek együtt. Marián számára az lenne a legszebb ajándék az élettől, ha az apja tanítaná meg focizni és csajozni is persze. És még nagyon sok mindenre. Ehhez azonban idő kell, sok sok idő. Majkának jobban kellene vigyáznia magára!

További cikkek

Ez is érdekelhet

likebalaton.hu

A Balatonnál is szép számmal számolhatunk fülesbaglyokat

life.hu

Végre! Megszólalt Kembe Sorel: ilyen a kapcsolata gyerek anyjával, Kondákor Zsófival

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

origo.hu

Nagy számokkal dobálózhat a Motorola következő prémium mobilja

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

borsonline.hu

Most jelentette be az örömhírt Krausz Gábor: Úton a következő!

origo.hu

Puszta kézzel tettek odébb egy autót a svéd kézisek Budapesten - videó