Vélemény

Vélemény: Testrészek

Győrik L. Ferenc

Létrehozva: 2013.04.15.

Hernádi Judit keblét generációk csodálták. Miért is lepődnénk meg azon, hogy a közösségi portálon saját oldalt kapott ez a nemes testrész? A jelenleg éppen serdülő fiúkák is biztosan rákerestek már arra a gazdag képtermésre, amely az elmúlt évtizedekben Juci néni domborulatait megörökítette.

Az ikonikus mellnek szen­telt Facebook-oldal ötlete mindenesetre kiváló és követésre méltó! A magyar celebvilágban ugyanis számos olyan híresség forgolódik, akinek egy-egy jellemző tulajdonsága, egészének feltűnő részlete már-már a védjegyévé vált. Érdemes eljátszani azzal a gondolattal, hogy róluk milyen adatlapok jöhetnének létre sokak örömére.

Fekete Pákó éveken át az „ország f…ának” kiáltotta ki magát, valóságos mítoszt költve méretes férfiassága köré. Mindenképpen a közösségi oldalon lenne a helye. Gyaníthatóan nem csak a Kárpát-medencében, a szavannákon is akadnának lelkes követői.

Létezik olyan dekoratív médiaszemélyiség is, akinek dús szemöldöke vált a védjegyévé. Hollywoodi mintára akár komoly összegű biztosítást köthetne a testrészre, ha a közismert hölgy meglátná az ebben rejlő üzleti lehetőséget.

Geronazzo Maria, a „nagy szájú nő” jelzős szerkezettel promótálta magát a pornóiparban, sőt, könyvét is hasonló címmel adta el. A vérvörös és lecsókolbász méretű ajkaknak biztosan sokan örülnének a neten.

A folyton botrányokba keveredő valóságshow-hős, VV Éva rengetegszer próbára tett mája, a fölös kilóival állandóan hadban álló Gáspár Győzike sokáig eltitkolt gyomorgyűrűje vagy Vujity Tvrtko elmaradhatatlan sapkája is életképes ötletnek tűnik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek