Éttermet vált a budapesti Onyx Michelin-csillagos séfje

Budapest
PUBLIKÁLÁS: 2020. május 14. 18:10

Mészáros Ádám Michelin csillagos séf neve az elmúlt majdnem egy évtized alatt összeforrt a Vörösmarty tér legikonikusabb éttermével, de a két csillagos séf mégis úgy döntött, hogy új kihívásokat keres. A május 14-i sajtóközlemény szerint Mészáros Ádám döntése mögött a munka és a magánélet összehangolása, valamint az önfejlesztés és a saját ötletek megvalósítása állt.

Mészáros Ádám a Felix bárjában Forrás: WeLoveBudapest / Polyák Attila / Press

Az Onyxban töltött sikeres évek alatt, csapatával megtartotta az étterem két Michelin-csillagát és jelölték a legrangosabb, The Best Chef 2020-as díjra – amire a világ 100 legjobb szakemberét nevezik.

Ádám már az Onyx séfjeként nagy hangsúlyt fektetett a folyamatos fejlődési lehetőségek kiaknázására, és kiemelten figyelt az innovatív technológiákra is. Saját terveinek megvalósítására végül a Felix Kitchen&Bar személyében talált társra. Az étterem és koktél bár kreatív séfjeként vesz majd részt a közös munkában, melynek az a célja, hogy az Ybl Vízházban létrejöjjön egy olyan étterem, ami nemzetközi mércével mérve is fontos szerepet tölthet be.

A hosszútávú értékteremtés jegyében a séf és csapata a szakmai minőséget, a hazai alapanyagok tiszteletét és a hazai termelőkkel való közös munkát szeretné a középpontba helyezni.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.