Mádon, a Gusteau Kulináris Élményműhelyben 2020. január 18-án egy olyan vacsoraestnek lehetnek részesei, ahol megvalósul a szingapúri és magyar alapanyagok, illetve főzési technikák harmonikus egyesülése.
Az Élményműhely januárban újult erővel és keleti ízekkel kezdi meg az évet. A hétvége vendégséfje pedig Rocky Lim, a Szingapúrból. A profi szakács olyan fogásokat hoz majd el a vendégeknek, mint a foie gras-tojás chawammushi, homár és fogas bisque, töltött bárány, sitake gombával, fenyőmaggal és furmintos szójamártással, illetve több fogás is készül majd mangalicából.
Az ételekhez pedig kiváló borokkal és italokkal készülnek a szervezők. A pontos ital és ételsorról, illetve a vacsora áráról és a jelentkezésről, az esemény Facebook oldalán olvashatnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.