A spanyol kiadású So Good magazin angol nyelven jelenik meg immár tíz éve, több mint 310 oldalon. A jubileumi Nr 21. kiadásban Menyhárt Attila, a Four Seasons Hotel Gresham Palace főcukrásza is szerepel, illetve a munkáiról készült fotók, melyeket Antonio Fekete készített, a világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű cukrász kiadványának magyar forgalmazója – olvasható a gastroguide.hu oldalon.
A magazin a világ legkreatívabb és legnevesebb cukrászait szerepelteti, egyedi receptekkel és technológiákkal, de magyar cukrász munkásságáról és életútjáról eddig még nem számoltak be. Miután a magazin kiadója és szerkesztői megkapták Menyhárt Attila portfólióját, hosszas egyeztetések és beszélgetések után végre összeállították a végleges anyagot.
A kiadványban a cukrász életútja és szakmai sikerei mellett a elsősorban a desszerteké a főszerep. Szerepel benne egy tányérdesszert: kecskesajt parfé pekándióval, gesztenyével és sancho borssal infuzionált körtével – ezek az ízek jelennek meg különböző textúrákban. Illetve láthatnak egy mono desszertet is, ami nem más, mint a macaron és a mille feuille ötvözete – egy finger macaron. Az összeállítás további szereplője egy új Haiti Cuvee csokoládéval készült desszert, amelyben a gianduia és a paradicsom is fontos szerepet kap. A magazin január 8-án jelent meg hivatalosan, Magyarországon pedig a Cookbooks.hu oldalán keresztül érhető majd el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.